Dali je moguce popraviti

poruka: 8
|
čitano: 2.593
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dali je moguce popraviti

PozzzzZ!

Mozete li mi reci jeli moguce popraviti kameru na nokiji N95???? Molio bih brz odgovor,i istinit :)!!!!

Pozz

posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dali je moguce popraviti
skull kaže...

PozzzzZ!

Mozete li mi reci jeli moguce popraviti kameru na nokiji N95???? Molio bih brz odgovor,i istinit :)!!!!

Pozz

Odes na servis i poprave ti...
Ako imas garanciju, jos bolje.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
skull kaže...

PozzzzZ!

Pozz

A kaj se dogodilo? Malo objasni...

Uglavnom, ak je prestalo radit, jedino rješenje je servis.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

Ma  neznam ja nista,,,htio sam mjenjat mobi i brat kaze da njegov prijatelj oce zamjenu jer je i njemu valjda dodijao taj mobi....pa je htio zamjenu : moj N73 za njegov N95 _samo sto njemu kamera ne radi,pa me zanima moze li se popravit=ako moze da uzmem a ako ne nista!

posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr
17 godina
Dali je moguce popraviti

sve se moze popraviti smo da li je isplativo

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dali je moguce popraviti

Dosadio mu je N95 pa ga menja za N73? Ja bih bio oprezan na tvom mestu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Dosadio mu je N95 pa ga menja za N73? Ja bih bio oprezan na tvom mestu.

Slažem se i još ako je bez nadoplate, jer je N95 kud i kamo bolji naspram N73. Jedino ako je stvarno rječ o problemu s kamerom onda OK, jer će ti je u servisu sigurno srtediti, samo dali je isplativo. Ili još bolje ako garancijane pokriva onda free.

I na kraju pazi da ti možda N95 nije kakva kineska imitacija.
هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
Dali je moguce popraviti

Pazi da nije "Made in China"...

Zamjena kamere na N95 ti je između 600 i 700kn pa razmisli dali ti se isplati...

I da... Provjeri kakav ti je klizni mehanizam, ako nečujes tri oštra klika kad ga skrolaš onda ti je to dosta pohaban tel. i neisplati ti ga se uzimati...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice