Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 832.627
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

nikad mi nije uključeno aut. osvjetljenje nego je uvijek ručno podešeno na max

tvornički reset napravljen i opet ništa

sve ostalo radi samo te boje i osvjetljenje zeza, jedanput iz sleepa su boje naglašene ali je tamno iako je na max ručno osvj. a nekad i to rjeđe je da je ekran dosta svjetliji i felša crvena boja koja je roza i plava u svijetlo-zelenu

da li je to u pitanju ekran ili neki senzor?

na netu nisam našao sličan problem

od banggoda sam dobio link da instaliram na stranici od cubota: software GT99 T card upgrade firmware, za kaj uopće to služi???

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 14:32 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

To ti stavi v04 softver na mobitel. Samo se upgrade izvršava preko stock recoverija. Imaš i na geekbuyingu upute. Probaj.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

Na toj stranici netko spominje da mu je update riješio problem sa bojama

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

e slusaj ja sam to rijesio ;)))

to zujanje ti je zbog toga sta je signal i zvucnik preblizu ja sam to rijesio tako da sam uzeo obicnu alufoliju "jednom" presavinuo cca4cm dugacka i sirina 2cm

zatim sam stavio tocno do zvucnika i zujanje prestalo valjda vise ne smeta signal toliko i nemam problema vec 3mjeseca .....i frendu sam takodjer to slozio folija je malo vise u desno kad ga gledas otvorenog odozada ...znaci mici malo pomalo i zatim sa gornje strane na bateriju samo malo zolir trake da ti ne pada tokom skidanja kucista itd ....eto ;)

12 godina

Jedna nedoumica u vezi Gps-a, koji je kao što se svi slažemo na ovom mobu koma. Zanima me kako uspije točno zapisati lokaciju fotografije koju snimim fotoaparatom?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Koristim MX player PRO sve je super i radi.Nakon nekog vremena presto je čitat normalne subtitle ne čita č i ć.To me strašno nervira.Dali netko zna kako to rješiti. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Služba za korisnike Banggooda je katastrofa i vode se onim "Platio si, poslao sam ti, ko te j#be sad". Pa sam odlučio naručiti sa geekbuyinga.

11.1. mi je poslan Tronsmart Ts7, 22.1. sam ga dobio na kućnu adresu. Bez pdv-a jer je išao preko Njemačke.

Inače Cubot GT99 već 2 mjeseca šljaka bez beda. Ne kemijam puno sa njim (skoro ništa aplikacija, par igrica i to je to). I to je ključ uspjeha zasad {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...

Koristim MX player PRO sve je super i radi.Nakon nekog vremena presto je čitat normalne subtitle ne čita č i ć.To me strašno nervira.Dali netko zna kako to rješiti. {#}

otiđi u mxplayer/settings/subtitle/character encoding  i provjeri koja ti je opcija namještena, meni je autodetect i radi sve u redu.

ja koristim osnovnu verziju, nevidim potrebe za PRO..

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 15:44 (xDISORDERx).
11 godina
neaktivan

Danas mi je stigao Cubot GT99 i imam problema kada pričam na mobitel. Nakon par minuta, počne šuštati i odjednom se prekine te sugovornika dalje ne čujem.

Pokušao sam sa Vašim savjetima i pritisnuo mikrofon sa dva prsta. Jedno vrijeme sam čuo sugovornika, ali on mene nije.

Pokušao sam i sa savjetima da stavim alu-foliju do zvučnika, ali ne razumijem kako ju postaviti i kako ta folija treba stajati.
I također, ne primam pozive uopće više kad me netko zove, a kad ja zovem nekoga, ne zvoni kao da zovem.

Kada pišem poruku, a prije toga imam puno poruka, tipkovnica se prikaže samo, a prozor u kojemu je poruka istipkana se ne vidi. Tipkovnica zaklanja taj prozor. Kako to riješiti?

Molim vas za pomoć. 

0 0 hvala 0
16 godina

a da pokušaš pogasiti nepotrebne frekvencije?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo i danas, nakon razgovora od dvije minute ili više počne šumiti i prekine se razgovor.

Kako da isključim te frekvencije?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja imam taj mobitel. Za sad da se ne ureknem radi perfektno,kupljen preko banggod-a. Kamera radi savršeno,ekran isto,gsm i internet bez greške,fotkanje nije savršeno jedino po mraku inače je super,gps tak-tak a inače sve radi perfektno. Za te novce necete kupiti nista bolje. Senzor pokreta...ma jednostavno vrijedi svake lipe i  minute čekanja.

Tu je priči kraj,sve ostalo pišu neznalci. I još nešto sa BANGODA KAD KUPUJETE NETREBA MU DIRATI SOFTWER,NAŠTIMAN JE KAK TREBA. 

13 godina

kolega frigo budem te pital kad te nešto počne zezati na mobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma, on je "znalac", sigurno se ne bude pohvalio ovdje kad krenu problemi.

0 0 hvala 0
17 godina

Uz malo sreće, neće imati problema osim GPS-a. {#} Uzgred, pre neki dan sam uključio GPS tokom vožnje čisto onako. Uhavtio je signal za svega nekoliko sekundi i vrlo lepo pratio poziciju, tako da sam se baš iznenadio. Onda je na petlji na izlasku s auto puta naprosto "izleteo sa staze" i pokazivač pozicije je nastavio da se kreće u potpuno suprotnom smeru od mene, i to ne na dve-tri sekunde. Dok nije počeo lagano da koriguje poziciju, greška je sigurno dostigla pola kilometra, što je novi rekord! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim da je svakako pregruba riječ neznalci. Želim mu sreću da mu se ništa ne pokvari jer očito, nako što sam pročito gotovo svih 80 stranica o temi sam shvatio da se radi više manje sreći, što se tiče novaca mobitel je apsolutni best buy svoje vrste, ali situacija je takva ili će ti doć full ispravan s kroničnim problemom gps-a ili ćeš jednostavno dobit cubota s nekom manom. dobro je dok je gps bar za mene jer mi to nije previše potrebno. Naime, ja sam ga dobio u ponedjeljak, upalim ga i sve fino krasno. koristim wifi da poskidam aplikacije,pronađem upute za aktivaciju mobilnog interneta.. i nakon svega pola sata neće učitati neku stranicu. provjerim i wifi se jednostavno ugasio, probam upalit i nakon par sekundi samo s ON pređe na OFF. probam par puta i opet isto. ugasim upalim mob,restartam ga, vratim tvorničke postavke i ništa, čak još i lošije,sad automatski s ON prebacuje na OFF, dok je prije reseta bar nekoliko sekundi pisalo Turning wifi on.. :)
na ovoj temi( i drugim forumima) nisam našao nikog sa sličnim problemom, usput kako je wifi riknio tako i bluetooth s njim isto. iako je na prvo paljenje radio kada sam korigirao ime za bluetooth povezivanje i čisto probao kako funkcionira. Problemi sa zvukom kod poziva mi se javljaju samo kad upalim zvučnik ali ajde dobro, kad ga stavim na punjač gotovo je nemoguće natipkati poruku jer na svaki pritisak on doda bar još jedno slovo po svom izboru ako ne i dva. 

Ako netko ima riješenje za wifi, možda isti problem, slušam svaki savjet i nadam se da ću to uspjeti riješiti. stvarno mi ga se enda slati ponovo u kinu ili nešto slično. možda bi mogo imati utjecaj postavljanje tih internet postavki da sam tako možda nekako blokirao rad wifi-a ako neko zna ili ako možda ima veze s utorom u kojem mi je sim kartica? zasad mi je jedino ostalo rootati ga i stavljati novi ROM pa ću to uzeti kao zadnju opciju ako nema neko jednostavnije riješenje.
eto ako netko možda pomoći slušam..ako trebate neke detalje o mobitelu pitajte u vezi narudžbe,kamere ili bilo kojeg detalja iako sve već piše no ako vas nešto zanima rado ću odogovorit

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pregazi preko flashtoola novi OS pa javi kaj se dogadja... Ima negdje iza di sam opisao postupak pa potrazi

(edit: ubacio sam bold na kao odgovor na post ispod mene {#})

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 13:07 (Keiichi).
11 godina
neaktivan

daj malo laički pojasni :D šta bi značilo pregazit i šta je to flashtool? :)

12 godina
neaktivan
pitanje za korisnike koji koriste ne originalni punjač tj. punjač od nekog drugog mobitela; koliko vam traje punjenje s drugim punjačem? jučer mi prijatelj kaže da on svoj galaxy s3 napuni za sat ipo, a mom govnu treba 4 ipo sata da se napuni, pa me zanima je li išta kraće punjenje s drugim punjačima?
Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja mislim da sam napisao i mane....tak da ne pricam gluposti. Svaki kinez ima mane ali to je ona razlika u cjeni između neke kopije s4 i samoga s4.

Kinezi su ih toliko usavršili da su razlike male. I btw cubot je tvrtka koja proizvodi robote za komercijalnu upotrebu. Nisu neka hala puna robova koji proizvode s...nja.

11 godina
neaktivan
iledb kaže...

Mislim da je svakako pregruba riječ neznalci. Želim mu sreću da mu se ništa ne pokvari jer očito, nako što sam pročito gotovo svih 80 stranica o temi sam shvatio da se radi više manje sreći, što se tiče novaca mobitel je apsolutni best buy svoje vrste, ali situacija je takva ili će ti doć full ispravan s kroničnim problemom gps-a ili ćeš jednostavno dobit cubota s nekom manom. dobro je dok je gps bar za mene jer mi to nije previše potrebno. Naime, ja sam ga dobio u ponedjeljak, upalim ga i sve fino krasno. koristim wifi da poskidam aplikacije,pronađem upute za aktivaciju mobilnog interneta.. i nakon svega pola sata neće učitati neku stranicu. provjerim i wifi se jednostavno ugasio, probam upalit i nakon par sekundi samo s ON pređe na OFF. probam par puta i opet isto. ugasim upalim mob,restartam ga, vratim tvorničke postavke i ništa, čak još i lošije,sad automatski s ON prebacuje na OFF, dok je prije reseta bar nekoliko sekundi pisalo Turning wifi on.. :)
na ovoj temi( i drugim forumima) nisam našao nikog sa sličnim problemom, usput kako je wifi riknio tako i bluetooth s njim isto. iako je na prvo paljenje radio kada sam korigirao ime za bluetooth povezivanje i čisto probao kako funkcionira. Problemi sa zvukom kod poziva mi se javljaju samo kad upalim zvučnik ali ajde dobro, kad ga stavim na punjač gotovo je nemoguće natipkati poruku jer na svaki pritisak on doda bar još jedno slovo po svom izboru ako ne i dva. 

Ako netko ima riješenje za wifi, možda isti problem, slušam svaki savjet i nadam se da ću to uspjeti riješiti. stvarno mi ga se enda slati ponovo u kinu ili nešto slično. možda bi mogo imati utjecaj postavljanje tih internet postavki da sam tako možda nekako blokirao rad wifi-a ako neko zna ili ako možda ima veze s utorom u kojem mi je sim kartica? zasad mi je jedino ostalo rootati ga i stavljati novi ROM pa ću to uzeti kao zadnju opciju ako nema neko jednostavnije riješenje.
eto ako netko možda pomoći slušam..ako trebate neke detalje o mobitelu pitajte u vezi narudžbe,kamere ili bilo kojeg detalja iako sve već piše no ako vas nešto zanima rado ću odogovorit

a s koje stranice je narucen?

12 godina

Već vidim da kolega ide u smjeru savjetovanja da se kupuje samo preko Banggood-a, o kako dobro poznati slučaj.

Je li to agent možda izgubio posao i postao monter ?

Novi problem : Bluetooth unatrag dva tjedna ponekad ne mogu upaliti, pomaže samo restart. Ima netko nešto slično?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 9:31 (domeklija).

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
frigomonter kaže...

Kinezi su ih toliko usavršili da su razlike male. I btw cubot je tvrtka koja proizvodi robote za komercijalnu upotrebu. Nisu neka hala puna robova koji proizvode s...nja.

Pitanje je da li Cubot proizvodi mobitele. ;) Jedino što možeš reći je da jedna firma (pitanje koja - Cubot GT99 se inače identificira kao Alps Cubot GT99) proizvodi mobitele koji se prodaj pod imenima Cubot GT99 i XYZ-X1. Možda i pod još kojim.

17 godina

ako netko pročita ovu temu i svejedno se odluči na kupnju ovog.. mobitela(??) svaka mu čast..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Kode modove koristite  kod slikanja ?

Koja je razlika između "Best scene" i "Best Shot" moda ?

Šteta što nisu u manualu naveli i obajsnili pojedini mod.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 12:59 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam imao problema s wi fi jem, simptomi isti kao kod kolege par postova iznad, ne bi se spojio da mu zlatom plaćaš, čak je tipka čudne sive boje,( ono kao da ne postoji aplikacija ili sistem ne podržava) nakon par promašaja sa flashanjem i kojekakvih custom romova, wi fi mrtav. skinem aplikaciju wi fi fixer- ništa, fxr wifi fix and rescue - bezuspješno, odlučim ga ubiti i pregaziti stock romom, pripremim pc, kabl, flashtool, izvadim bateriju 15-ak min i vratim ju natrag bez ikakve intervencije i gle čuda - wi fi radi! To je bilo prije 20-ak dana, od tada radi savršeno. Kuc-kuc u drvo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni je prije (nije se to već dogodilo mjesec dana) znao isto bit trom kad bi ga pokušao otključati, trebao bi tipku za otključat držat 3-4 sekunde. I isto mi ne bi tio upaliti wi-fi. Znači ja stavim na ON, on se automatski prebaci na OFF.

I onda bi se samo izgasio. Izvadia bi bateriju (inače neće da upali) i vratio je nazad. Upalio i sve radi.

Dakle probajte izvaditi bateriju vi šta imate problem sa wi-fi {#} 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Frigo, kupljen sa stranice banggood.com

idem ona izvadit bateriju na 15min i nadat se čudu haha :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 18:30 (iledb).
11 godina
neaktivan
iledb kaže...

Frigo, kupljen sa stranice banggood.com

idem ona izvadit bateriju na 15min i nadat se čudu haha :D

i? išta ili ništa?

11 godina
neaktivan

ništa

Nova poruka