Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 835.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
mbaksa kaže...
Fero kaže... 

Carina ti ima pravo paket poslati na špediciju i ako ti samo dva paketa stignu isti tjedan. Ili ti ih sve ocariniti iako su pojedinačno jeftiniji od 160 kuna. Pitanje je, naravno, hoće li to napraviti. Zato je najbolje ne se uopće dovoditi u takvu situaciju. {#}

E to mi je promaklo, ali dobio sam dva paketa isti tjedan i nije me potrefilo valjda. Znaći u tom grmu leži zec nije bitno koliko nego u kratkom roku ako stignu im dva paketa, ali ak naručuješ 2 moba istog trena da li ti ih stave u isti paket ili svaki posebno šalju to ne znam, a bilo bi dobro možda da kad kupuješ da tamo u kućici staviš 2 ili 3 jel može tako ili opet razdvajaju i stavljaju svaki za sebe.

"Just A Dream ".
17 godina
moderator
Fero kaže...
E to mi je promaklo, ali dobio sam dva paketa isti tjedan i nije me potrefilo valjda. Znaći u tom grmu leži zec nije bitno koliko nego u kratkom roku ako stignu im dva paketa, ali ak naručuješ 2 moba istog trena da li ti ih stave u isti paket ili svaki posebno šalju to ne znam, a bilo bi dobro možda da kad kupuješ da tamo u kućici staviš 2 ili 3 jel može tako ili opet razdvajaju i stavljaju svaki za sebe.

U jednoj narudžbi možeš imati pet mobitela istog modela, možeš imati pet različitih mobitela, možeš imati jedan mobitel, sjeckalicu za povrće i lubrikant. Koliko sam shvatio, jedan paket je jedna narudžba - kao i svugdje drugdje.

Ako napraviš dvije narudžbe i napomeneš im da pošalju u jednom paketu, postoji mogućnost da će ti ipak poslati u dva paketa.

13 godina
neaktivan

Offtopic:

Evo da ti kažem da sam dva različita sata dobio u istom paketu sa banggoda.

Bateriju i punjać baterije van moba isto tako u istom paketu, a razlićiti SKU brojevi. Možda ima veze zbog velićine proizvoda.

Edit: Nisam ih to tražio.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 19:36 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Fero kaže...

Offtopic:

Evo da ti kažem da sam dva različita sata dobio u istom paketu sa banggoda.

Bateriju i punjać baterije van moba isto tako u istom paketu, a razlićiti SKU brojevi. Možda ima veze zbog velićine proizvoda.

Edit: Nisam ih to tražio.

Ovisi o prodavaču. Eto, oni tako vjerojatno u pravilu funkcioniraju, ali nemaš garanciju da neće poslati odvojeno, pogotovo recimo ako skuže da zapravo moraju par dana čekati na drugi artikl.

Ja recimo imam drugačija iskustva s eBaya, gdje sam i prije plaćanja napomenuto neka mi sve pošalje u istom paketu pa - nije (nisam mogao to u jendoj narudžbi kupiti jer sam jedan proizvod biddao, a druge normalno kupio).

Dakle, ako hoćeš biti siguran, onda lijepo u jednoj narudžbi naručiš sve što želiš da ti stigne u jednom paketu. Isto tako ako hoćeš biti siguran da ti ne guraju više proizvoda u isti paket da ne prijeđeš granicu od 160 kuna, onda umjesto da im to ideš govoriti, pričekaš kad ti pošalju jedan paket pa onda platiš drugu narudžbu.

14 godina
neaktivan

Koliko vremena treba proc od narudzbe da ti posalju paket? prosla su vec 4 dana i jos pise procesing a imaju uređaja na skladištu. To je normalno ili im treba vise vremena za to?  

0 0 hvala 0
17 godina

Sačekaj malo. A najbolje ih je ujutro pitati na chatu, navedeš broj pošiljke i pitaš gdje je zapelo. Onda ti Wency kaže "we will send it in 24h, thank you".

Svako jutro su online do 12h.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
12 godina
neaktivan

Šta ste svi pod iglama. Ja sam ga naručio prije 7 dana i nisu ga još poslali. Poslat će kad budu stigli {#} 

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedna anketica za vlasnike Cubota GT99.

Koliko vas ima problema s mobitelom? Ne uključujući škripanje plastike, GPS, i 3G problem koji se da rješit...znači samo ono krčenje u zvučniku tijekom poziva, random resetiranje, problem s ekranom itd...

8 Imam problem
24 Radi savršeno
Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivano_69 kaže...

Šta ste svi pod iglama. Ja sam ga naručio prije 7 dana i nisu ga još poslali. Poslat će kad budu stigli {#} 

Zato što onda mogu napisati razlog zasto ga nisu poslali. Budem pitao sutra onda. Ty

11 godina
neaktivan

jel zna netko mozda kako rijesit taj problem sa slikom gdje se lomi? pprobao sam resetirat al se ne mice...

0 1 hvala 0
17 godina

Moram priznati da sam i ja primetio tu falinku. Verovatno ne bih ni shvatio da nisam ovde pročitao o njenom postojanju. Za sada me ne nervira toliko da bih pokušao da je se otarasim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ako mislite na jednu liniju pri dnu ekrana koja za jednu milisekundu kasni s prikazom slike, ja sam se riješio običnim isključivanjem pa uključivanjem kada se pojavila prije par tjedana. Iako mi je još samo jednom došla, ali i nestala kada sam igrao RR3, to je neprimjetno. MOraš neki izrazito dinamičan video gledati da je uopće primjetiš.

Ja ostlaih problema nemam i imam mobitel već dva mjeseca što je izrazito pohvalno.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
17 godina

Meni ta linija koja kasni ni ne smeta jer se pojavljuje samo dok mobitel ne koristim par sati. Inace, nije bas tanka, bar 3-4 milimetra debela. Nakon nekog vremena koristenja samo nestane. Opet, govorimo o mobitelu s odlicnim performansama za kakvih 800kn. Malo je nezahvalno ocekivati da ce sve raditi odlicno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je kineski "noname" mobitel. Vec sam jednom napisal i opet cu - uzbudjen sam zbog kineza  i brand name proizvodjaci bi se trebali zabrinuti zbog onoga kaj stize, jos bolji mobiteli, jaci i prije svega - super jeftini.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa bas i nije "noname" buduci da je ovo originalni zte mobitel i jedan od popularnijih na njihovom tržištu. Ali da za 850kn je odlična ponuda pogotov kad je najjeftiniji slican mobitel prestigio s cijenom od 1800 kn

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne zelim da me se krivo shvati,ja sam prezadovoljan mobitelom u ova tri tj sta ga koristim nego samo pitam ako ima neko rjesenje,istina da je jako neprimjetna i skuzis ako gledas neki film ili igras igricu al eto mislio sam da postoji neko rjesenje

za 880 kn u zivotu nisam nista bolje kupio ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina

Premali broj feedbackova, ja to ne bi kupovao

3 0 hvala 0
11 godina
Jel ima neko da mu gps radi u svim aplikacijama uvijek i vazda? Meni skoro nikad ne radi. Jednostavno nece fixat lokaciju i stoji gps test tool ili gps status na 13 in view 0 in use. Mislim daje softverski problem jer dok ne radi ne dodje onaj request for si up state il tak nekako. Uglavnom ne mogu reproducirati postupke da gps radi normalno. Uvijek dok ga ukljucim ne radi uopce, jedino dok testiram i veoma iritantno postaje. Takodjer dogadjase da povremeno gubi lokaciju sto opet nema smisla. Naravno buduci sam vani, 3g uvijek radi sa ili bez gpsa.

11 godina
neaktivan
12 godina
protjeran

Ako netko jos ima problema sa GPS-om neka pogleda video u njemu je nekoliko nacina kako popraviti problem.

Postavljam glupa pitanja

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Fake je u tom pakiranju, kupio sam ja 32gb i trenutacno imam claim na ebayu...za drugi model ne znam, ali pretpostavljam da je fake ili da je recimo class 4.

11 godina
neaktivan
Los Sam kaže...
11glava11 kaže...

i da,  jel ovo ....

ma necu ja to kupovat prevelika je razlika u cijeni...

17 godina

Danas sam primijetio jedan kupon za banggood kojim se skida 15% cijene ako vrijednost robe prelazi 20 dolara. Ne vrijedi za proizvode koji su vec na popustu. Narucio sam jedan tablet koristeci taj kupon, a probao sam staviti i Cubot GT99 u košaricu i radi i za njega.

Kod za popust je: 91a3aa

Vazi do 31.10.

Edit:

Sa kodom GT99 košta 132,59 $

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 8:55 (Widowmaker).
15 godina
neaktivan

Moze jedan kod? Za mail upitat na PP

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio, ne trebate više slati PP.

Sry na duplom postu, pišem s mobitela.

0 1 hvala 0
12 godina
11glava11 kaže...

vidim da više nema, pa onda ne bi {#}

11 godina
Fabregas4 kaže...

Ako netko jos ima problema sa GPS-om neka pogleda video u njemu je nekoliko nacina kako popraviti problem.

Odradio sve i istina radio gps ko raketa 5min kasnije. Jutros opet upalim gps, radio punih 5 minuta i nakon toga krepo i neće opet lockat i trazi trazi trazi. Upalil sam mobileuncle tools, par puta full, cold, agps restart i opet kao radi, ali vjerojatno nece opet dugo. Do prvog gubljenja locka. Ovo fakat nema smisla {#}{#}{#}

12 godina
jel zna netko o čemu se ovdje radi ?

jučer sam dobio mail ovakvog sadržaja :

"I have sent your parcel via Espeedpost, the parcel number is EAxxxxxxxxxHR, and can be tracked under http://www.espeedpost.com/tracking.html?

Yours Sincerely,
Hai Ping
"

kad napravim tracking ispada da mi je nešto poslano iz Švicarske za Hrvatsku.

istina je da čekam dijelove za Cubota gt99 ali ne iz Švicarske.

0 0 hvala 0
16 godina
Zanima me je li iko iz bih naručivao ovaj mobitel?
Šta je sa carinom i pdv-om?
Kolika je konačna cijena?

0 0 hvala 0
15 godina
mmmnnn kaže...
Zanima me je li iko iz bih naručivao ovaj mobitel?
Šta je sa carinom i pdv-om?
Kolika je konačna cijena?

+ 50 KM na cijenu mobitela to je 100%

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice