Clone Nokia N958GB na net ?! Pomoc!

poruka: 5
|
čitano: 1.858
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da vas pitam: kako se spojiti na net sa kopijom Nokie N95 8GB?! Nasao sam na netu ovo

The configuration settings of Nokia N99i and Nokia N95 8GB to connect to the internet is quite simple:

1. Go to the Main Menu
  2. Click Services
  3. Open WAP
  4. Go to Settings
  5. Click Edit Profile
  6. Choose a profile and Click on Edit Profile

E sad dodem na Edit profile i za izabrat imam: China Mobile,FET,CHT,KGT,TransAsia,Taiwan mobile itd.To je valjda koju mrezu da odaberem? ali imam i 3 prazna profila za napravit. Kada idem to prvo mi pise za odabrat Data account a mogu birat izmedu GSM data,GPRS i GPRS/GSM.

Sta da od tog troje odaberem?

I onda imam neke KGT MMS,Airtel MMS,AIRTEL GPRS,HUTCH GPRS itd. Sta od toga?

I onda connection tipe da uzmem WAP ili HTTP?

I zdanje imam username i password. To je od mog modema. To znam=)

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Clone Nokia N958GB na net ?! Pomoc!

Ako je to ovaj mobitel, bojim se da on nema WLAN - jer u data transfer nisu naveli nikakve wlan karakteristike, znači ne možeš se spojiti preko kućnog modema, ali možeš preko davatelja usluge (Vip, T-mobile, Tele2) samo što je prijenos podataka na taj način dosta skup i ne znam da li ti se isplati (WAP) - ako ti to nije problem imaš ovdje upute za postavke ili nazovi službu za korisnike od svog provajdera pa ćeš dobiti poruku koja to napravi automatski.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
16 godina
neaktivan
The_Goc kaže...

Ako je to ovaj mobitel, bojim se da on nema WLAN - jer u data transfer nisu naveli nikakve wlan karakteristike, znači ne možeš se spojiti preko kućnog modema, ali možeš preko davatelja usluge (Vip, T-mobile, Tele2) samo što je prijenos podataka na taj način dosta skup i ne znam da li ti se isplati (WAP) - ako ti to nije problem imaš ovdje upute za postavke ili nazovi službu za korisnike od svog provajdera pa ćeš dobiti poruku koja to napravi automatski.

da ali su mi rekli da se moze spojiti preko GPRS-a na internet. To nije preko davatelja usluge t-com itd?

Kako se tako spojit?

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

GPRS je preko davatelja usluge ( u tvom slučaju t-com)

16 godina
neaktivan

Evo sa Wikipedije - "GPRS - (General Packet Radio Service) je protokol koji omogućava prijenos podataka bežičnim putem kroz GSM mrežu." Znači način spajanja preko davatelja usluga. Ako se želiš tako spojiti nazovi službu za korisnike(sa svog moba) pa će ti poslati konfiguracijsku poruku, ali SKUPO RAČUNAJU takav prijenos podataka.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice