Citac sim kartice -xperia miro

poruka: 6
|
čitano: 7.612
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav! 

Prije dva dana sam kupio Sony xperiu miro. Kada sam došao doma, stavio sam sim karticu i mobitel je nikako nije htio očitati! Odnio sam ga u jedan servis da čujem njihovo mišljenje rekli su mi da je problem u čitaču sim kartice i da je došlo do mehaničkog oštećenja. Kada sam im objasnio da je nemoguće da sam ja oštetio mobitel jer sam ga kupio dan prije i da nisam tuka nešto guram u utor za sim karticu, rekli su mi da odem kod ovlaštenog servisera i da kažem da je problem u čitaču sim kartice! 

Pošto meni sve nešto govori da ću na kraju izvući deblji kraj, zanima me ako netko zna koliko košta čitač sim kartice za navedeni mobitel? Hvala! 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Citac sim kartice -xperia miro

ko novi uređaj.

ako je aparat nov i ima jamstvo, nosi na prodajno mjesto

12 godina
neaktivan
Re: Citac sim kartice -xperia miro

Odnio sam ga na prodajno mjesto i oni su ga poslali na servis! Ali mislim da je stvarno riječ o mehaničkom oštečenju :/
Kako to misliš da taj dio košta kao novi mobitel? :O Nije valjda toliko skupo!  

17 godina
neaktivan

jer ti neće mjenjat samo taj dio vjerovatno.

lega ima sličan problem i vratili mu radni list s "cjena popravka po cjeni novog uređaja"

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neshvatljivo mi je da sam novi mobitel odio na popravak i da mi možda neće priznati jamstvo i da ću morati platiti cijenu uređaja! 
A recimo da je riječ samo o čitaču sim kartice, odnosno da je potrgan samo čip (šta su mi na prvu odmah rekli), da li bi i taj popravak bio u vrijednosti mobitela?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne radim u servisu, pa ne znam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice