e ljudiovi imam problem sa bonbonom moze tko pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudiovi imam problem sa bonbonom moze tko pomoc?
ima jedan problem u tvom problemu -.-
nigdje ne piše koji je tvoj problem
kada stavim karticu i upalim mob dodje mi ovo:
phone frezze.
Sim Kartica nedostupna
Odaberite operatera
i pise mi SOS i poziv?
WTF?
pa nije moguce da je toliko niski prosjek IQ-a na ovom forumu?
WTF?
pa nije moguce da je toliko niski prosjek IQ-a na ovom forumu?
to sam i mislio naci moram dekodirat
Ne moraš.
Ne moraš.
nego?
nego?
Možeš kupit drugu karticu koja može u taj mobitel.
LoL
nego?
Možeš kupit drugu karticu koja može u taj mobitel.
pa dobio sam besplatan bonbon vrijedi se internet je za 1 kn bratu ide na tmobile na moj tele2 nece
Ili kupit drugi mob lol....daj ajde ne kenjavite ljudi, nek si ga odkodira i gotovo ako želi koristiti baš bonbon
Koji je mobitel, možda možeš i sam dekodirat, a ako ima garanciju imaš i univerzalnu sim foliju, koja kosta 100kn, a ne trebas dekodirat mobitel
pa dobio sam besplatan bonbon vrijedi se internet je za 1 kn bratu ide na tmobile na moj tele2 nece
Slavni programer a da ne može prokljuviti zašto obična SIM kartica neće da radi :D. Kako napreduje OS?
Khm, nego, tvom burazu radi bonbon jer je bonbon podmreža t-mobile mreže (mislim da se to zove Subnet key ili tako neš na SEovima). Na mobitelima koji su zaključani na t-mobile rade (očito) t-mobile kartice, bonbon kartice i vice versa. A tvoj mobitel je zaključan na tele2 tako da na njemu bonbon kartica ne može raditi osim ako ga ne otključaš. A vrsnom programeru poput tebe to neće biti problem, kaj ne?
najbolje bi ti bilo ubaciti multiplus mobile karticu pa onda nemaš brige sa otključavanjem jer je i multiplus dio HT-a bas kao i bonbon