jel moguće koristiti msn i internet na blackberry-u od tele2.
treba mi ovaj odgovor, jer sebi kanim uzeti BB 8900 pa me zanima hoću li biti zakinut za ove opcije.
hvala unaprijed!
jel moguće koristiti msn i internet na blackberry-u od tele2.
treba mi ovaj odgovor, jer sebi kanim uzeti BB 8900 pa me zanima hoću li biti zakinut za ove opcije.
hvala unaprijed!
Internet da, ali sve ostale native aplikacije ne (google talk, facebook, msn, BBMaps, BBM...)
onda i nema bas nekog smisla uzeti BB ako nisi na vip ili t-mobile mreži jer ga ne možeš koristiti u potpunosti?!
ima li tko iskustvo s BB-om na tele mreži.
zašto sve ovo pitam je zato što sam dobio ponudu za BB 8900 za 650kn i čini mi se super cijenom.
jer bi mi trebao za internet, email, i čitanje pdf-a (i normalno slušanje muzike tu i tamo)
pa ako mi neko može dati savjet bio bi zahvalan!
Nema nikakvog smisla koristiti BB bez BIS usluge.
Moje skromno misljenje je da odustanes odmah, posto nisam siguran da ces uopce mogi u email koristiti.
Imam isti mobitel i ista mreža.
Prije sam bio na T-mobile.
BB radi samo djelomično bez BB pretplate koju pruža VIP/T-mobile. Imam ga mjesec dana na T2, i sve sam bliži prelasku na VIP zbog usluge BB.
Meni radi - SMS, GPS, Wi-fi, internet preko wi-fi-ja.
Ne radi - MMS, email, instant messenger i većina aplikacija, jer su sve pisane podrazumijevajući da imaš BB pretplatu.
Sad je akcija u vip-u, 45 kn/mjesečna BB pretplata, to je podnošljivo, ali 91 je too much.