ARC S ili Galaxy S Plus?

poruka: 24
|
čitano: 4.757
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

Kao što ime teme govori dvoumim se između navedena 2 mobitela. Planiram uzet jedan od ta 2 u T-mobile, na pretplatu u total s tarifi. Zanima me samo dali je razlika u kvaliteti ekrana velika ili su tu negdje? I dali je trajanje baterije puno duže kod S+ nego kod ARC S? Hvala.

33 Sony Ericsson Xperia Arc S
6 Samsung I9001 Galaxy S Plus

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

U T-mobile ti ima samo ARC, nema S{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ARC S ili Galaxy S Plus?
Bruno Matejcic kaže...

U T-mobile ti ima samo ARC, nema S{#}

Ne, to ti je ARC S iako se vodi pod ARC, pitao sam u t-centru i tako su mi rekli. S+ je odličan, ima dobru bateriju, super ekran i sve je 5 ali +SE arc s ima bljeskalicu, veći ekran, predivan dizajn i općenito mi je draži SE od samsunga jer sam imao nekih 5-6 god w910i i nemam primjedbe na tu marku. Sad dali se isplati dati 1k kn više zbog bljeskalice i puno bolje kamere :/ ili možda sačekat na neki dvojezgreni u rangu s cijenom arc s-a? :S

15 godina
neaktivan
Spartacus kaže...
Sad dali se isplati dati 1k kn više zbog bljeskalice i puno bolje kamere :/

Ti bi trebao najbolje znati da li se isplati, odnosno jel ti potrebna bljeskalica i koliko koristis kameru?

14 godina
ARC S ili Galaxy S Plus?

Treba napomenuti da Arc S dobiva ICS.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

1 0 hvala 0
17 godina
Arc S je bolji.
Uskoro dolazi ICS, ima nešto lošiji ekran, bolja kamera, LED-ica prednja i zadnja, prednja kamera.
Također SGS+ ima probleme sa pregrijavanjem baterije što dovodi do max. trajanja od oko 10h normalnog korištenja.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
ARC S ili Galaxy S Plus?

pa dobro i nije bas los display, koristi bravia enegine, kako sad vec ide.

arc s ima bolju kameru, display, dobija ics, hdmi izlaz, ljepsi je

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Arc S je bolji.
Uskoro dolazi ICS, ima nešto lošiji ekran, bolja kamera, LED-ica prednja i zadnja, prednja kamera.
Također SGS+ ima probleme sa pregrijavanjem baterije što dovodi do max. trajanja od oko 10h normalnog korištenja.

ARC S s prednjom kamerom? Not. Veći je to minus ali mislim da ću ipak ići na taj mob. S+ je odličan za svoju cijenu ali ići ću na SE zbog bolje kamere, bljeskalice, dizajna, veličine ekrana itd. Riskirat ću tu tisuću kuna pa di puklo da puklo, a možda cijena i padne sad tokom sječnja i veljače.

17 godina
Spartacus kaže...
Mitch kaže...
Arc S je bolji.

ARC S s prednjom kamerom? Not. Veći je to minus ali mislim da ću ipak ići na taj mob. S+ je odličan za svoju cijenu ali ići ću na SE zbog bolje kamere, bljeskalice, dizajna, veličine ekrana itd. Riskirat ću tu tisuću kuna pa di puklo da puklo, a možda cijena i padne sad tokom sječnja i veljače.

Jesi slijep ili šta?

Koristio sam Arc S još dok je tek izašao Skype video-call i dobro znam što pričam.

15 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

ARC S ima i prednju i zadnju kameru?

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Spartacus kaže...
Mitch kaže...
Arc S je bolji.

Jesi slijep ili šta? 

Koristio sam Arc S još dok je tek izašao Skype video-call i dobro znam što pričam.

jesi ti siguran da si imao arc s ili neku kinesku kopiju, arc i arc s uopste nemaju sekondarnu kameru

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

Xperia Arc i Arc S nemaju prednju (sekundarnu) kameru.

Po meni je Arc S bolji izbor, jer ima bolju kamericu, koja omogucava vrhunske fotografije i video zapise, a podrzava i HDMI video output.

Dalje Arc ima veci ekran, dok je kvalitet slican. Trajanje baterije je takodjer tu negdje, standard za pametne telefone je sada uz prosjecno koriscenje dan, dan i po.

Po meni je mnogo bolje uradjen dizajn od S plus-a...

Glas za Arc S! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 2:17 (SE_HELP).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SE_HELP kaže...
Trajanje baterije je takodjer tu negdje
Lijepo je to čuti ali gledam sve te prednosti i onda mislim dali vrijedi dati 1000 kn više za arc s, s obzirom da nema prednju kameru i procesor je isti. Budem razmislio još ali mislim da ću ipak riskirat jer je dizajn predivan, kamera također a i najavljen je ICS.
17 godina
SE_HELP kaže...

Xperia Arc i Arc S nemaju prednju (sekundarnu) kameru.

Po meni je Arc S bolji izbor, jer ima bolju kamericu, koja omogucava vrhunske fotografije i video zapise, a podrzava i HDMI video output.

Dalje Arc ima veci ekran, dok je kvalitet slican. Trajanje baterije je takodjer tu negdje, standard za pametne telefone je sada uz prosjecno koriscenje dan, dan i po.

Po meni je mnogo bolje uradjen dizajn od S plus-a...

Glas za Arc S! :)

Sry zabuna.

Imao sam Neo.

14 godina
neaktivan
tih 1000kn vise se definitivno isplati ;). neces pogrijesiti.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

Znam da neću pogriješit ali ipak 1000kn više nije mala stvar.. možeš kupit digitalac :) Još jedna stvar.. koliko flash poboljšava kvalitetu slike u lošim uvjetima? dali se mogu napravit odlične fotke s sgs+ u sumrak ili je blic baš zgodna stvar kod fotkanja?

0 0 hvala 0
16 godina
GS+ ima puno bolji ekran, a ArcS ce dobiti ICS i ima malo bolju kameru - razlika izmedju 5MP i 8MP je tesko vidljiva na mobitelima zbog jeftine optike.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
17 godina
8ax kaže...
GS+ ima puno bolji ekran, a ArcS ce dobiti ICS i ima malo bolju kameru - razlika izmedju 5MP i 8MP je tesko vidljiva na mobitelima zbog jeftine optike.

Arc S ima isti senzor kao i Cybershot-i prošle generacije iliti Exmor. Sadašnji imaju Exmor R, njega ćemo vidjet u novoj Xperiai koja dolazi na CES

16 godina
protjeran
GS+ da ima puno bolji ekran? Totalna nebuloza...
Ekran na arc s-u je bolji od precijenjene, mutne i prezasicene varijante samoleda s pentile matricom. Nedaj boze da na tome treba citat crni tekst na svijetloj podlozi a to jako cesto radim.
15 godina
ARC S ili Galaxy S Plus?

ja koristim SGS+ pa bu moje mišljenje možda malo presubjektivno.

osobno, nisam uopće ni uspoređivao ova dva mobitela prije kupnje S+, više sam uspoređivao sa HTC desire S i nexusom.

mobač nema led bljeskalicu, ima 5MP kameru i 512MB ram-a - i mislim da su mu to jedini nedostaci naspram ostalih.

prvo što se tiče ram-a, i ovih 512MB-a je sasvim dovoljno za normalno korištenje aplikacija, ali naravno još dodatnih tolko nebi bilo naodmet.

kamera - ne kužim zašto se tome pridaje tolika važnost prilikom kupnje mobitela. i najbolja kamera na mobu je gora od najgoreg digitalnog fotića {#} za fotke i video služe fotići.

led bljeskalica - malo mi je radi ovoga žao kaj ju nema, al sad da dam dodatnih 1000kn samo radi led-a... no way.

ICS upgrade ako dođe za S+ super, ako ne dođe, nema veze kaj se mene tiče. mobitel mi je sam po sebi odličan, ekran od 4" je sasvim dovoljan.

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARC S ili Galaxy S Plus?

Razumijem te, ali ipak moj izbor je pao na arc s. Mnogo foruma sam prošao i uglavnom ga svi hvale što mi daje dosta povjerenja. Dizajn cijenim kod svih stvari tako i kod ovog mobitela a dobra kamera s bljeskalicom je upravo ono što mi treba. Također postoji i dockstation, hdmi, nadolazeći ics.. sve je odlično samo da je malo jači procesor, barem 1Ghz dual, ali što je tu je.

Još nešto me zanima pa da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Baterija je Li-Po 1500 mAh. Koliko se potroši struje pri 100% punjenju moba? Nešto sam brljo i izračunao:

1500 mAh=1.5 Ah

Voltaža= 5,5-11,1(pojma nemam)

Wh=1,5x5,5=8,25

Wh=1,5x11,1=16,65

Znači troši 8,25-16,65 W na sat.. a ako uzmemo u obzir da se mob puni cca 6 sati dobivam potrošnju od ukupno 50W-100W pri punjenju. Nadalje ako punim mob svaki drugi dan, 15 puta mjesečno dobivam potrošnju od 0,75-1,5kW. 1kWh stoji oko 1kn max što bi značilo 0,75-1kn mjesečno?? Zamolio bih nekog tko se razumije da mi pojasni malo stvar i dali je to istina što sam napisao. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...
GS+ da ima puno bolji ekran? Totalna nebuloza...
Ekran na arc s-u je bolji od precijenjene, mutne i prezasicene varijante samoleda s pentile matricom. Nedaj boze da na tome treba citat crni tekst na svijetloj podlozi a to jako cesto radim.

Arc-s ima 10x bolje kalibriran display.

LED ima dimming, tako da ne smeta za oči a daje bolje rezultate u nebojama i RGB-u nego bilo koji SAMOLED...

totalno se slazem

15 godina
neaktivan

imam ti ja arc s,i baterija mu se ne puni 6 h nego 1 h :D

17 godina
thejura kaže...

imam ti ja arc s,i baterija mu se ne puni 6 h nego 1 h :D

Najbolje mi je to kad "znalci" pišu da se npr. SGSu baterija puni 12h.

To je pravi ROFLMAO.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice