Android mobitel - problem!

poruka: 7
|
čitano: 1.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako, kupio sam prije par dana novi T-mobile Pulse mobitel, samo uređaj, bez pretplate u T-mobile centru.. nadogradio sam ga bonom od 50 kn.. sve je bilo u redu, radili su pozivi, poruke i sve ostalo..no nakon 3 dana nestalo mi je 35 kuna na računu, i sad kad imam samo 10 kn probao sam zvati frenda i kad zovem kažu mi da svota od 10 kuna na računu nije dovoljna za uspostavu poziva!?!????? Iznenađentakođer ne mogu niti poruku poslati.. napominjem da imam isključeni wifi, i bilo kakav pristup internetu.. te da mobitel cijelo vrijeme nosim sa sobom tako da nitko nije mogao potrošiti tih 40 kn.. zbilja sam lud i zbunjen, može li mi itko pomoći?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasto je naziv teme android? :S

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napravi tvornički reset.

PSN: filip99 //
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Android mobitel - problem!

Registriraj se ovdje i otkrij što je pojelo novce.Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan

Napravio sam tvornički reset, ali i dalje je isto.. probam nazvati nekog, i počne govoriti: svota koju imate na računu nije dovoljna za uspostavu poziva, trenutačno na računu imate 10 kuna i 57 lipa.. :(   wtf?????????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Android mobitel - problem!

Pa neće ti tvornički reset vratiti novac. Možeš samo saznati što ti je i kada pojelo novac na t-mobile-ovim stranicama.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 21:52 (deadman).
17 godina
neaktivan

Zovi T mobile korisničku službu.

PSN: filip99 //
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice