5800 memory card problem zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.406
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
5800 memory card problem

imam jedan pomalo glup problem.. naime, ne mogu izvaditi karticu iz mobitela Izlanuo se

kada ju hocu izvaditi, pritisnem ju onako da ona skljocne, i izade jedan dio van, i dalje ju ne mogu izvuc, kao da je negdje zapela.. probao sam povuc malo jace, al opet se bojim da nest ne pukne..

jel netko imao takav problem ?

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 5800 memory card problem
steve90 kaže...

imam jedan pomalo glup problem.. naime, ne mogu izvaditi karticu iz mobitela Izlanuo se

kada ju hocu izvaditi, pritisnem ju onako da ona skljocne, i izade jedan dio van, i dalje ju ne mogu izvuc, kao da je negdje zapela.. probao sam povuc malo jace, al opet se bojim da nest ne pukne..

Baba jedna, povuci ko musko. Nista se nece dogoditi.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
14 godina
neaktivan
5800 memory card problem

Pritisni karticu i kada jedan dio izade onda ju izvuci,neboj se neces nista slomiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
steve90 kaže...

sorry za offtopic

ali avatar ti je prebrutalan xDD

os mi dat link od njega plizzzzzzzzzzz

xDDD
15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Nikad nisam imao prilike raditi sa tim mobitelom ali sam imao slican problem .

Probaj sa cackalicom ( ako mozes ( ako je vidljiv ) do cjele vanjske strane utora za kartice ) i lagano pomaknuti karticu u stranu , ali polako , ne zelimo da nesto pukne .

Meni je nakon toga M2 kartica izasla iz prastarog W302 ( ubila ga prasina oko utora , stajao pola godine u ladici na tavanu ( :S ) i kartica je jednostavno stala , meni cak nije bilo zao i da je potrgam , povlacio sam i cukao , ali nista , cackalica mi je pomogla ) .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:29 (xXxBIMBOxXx).
16 godina
neaktivan
5800 memory card problem

Nek samo povuce normalno malo jace, ja imam takav mob i treba malo jace povuci.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
5800 memory card problem

jbt.. ne mogu ju izuc.. Cool

malo mi je problem prstima ju uhvatit.. probat cu nac pincetu..Smijeh

a sliku od avatara moram potrazit jel imam na kompu..

EDIT: samo otvori moj profil i spremi si sliku na komp.. nemam ni ja u vecoj rezoluciji.. Namigiva

JOS JEDAN EDIT: evo uspio sam.. jedva sam sa pincetom, izgleda je problem bio u mojim podebljim prstima.. :D

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:37 (steve90).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice