1mobile.com - sigurno ili ne ?

poruka: 6
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Tražio sam način da skinem aplikacije za Android bez korištenja mobilnog interneta i našao sam ovu stranicu: http://www.1mobile.com

Zanima me da li je ona sigurna,ima li netko nekih loših iskustava sa aplikacijama sa te stranice ? Zašto to pitam ? Zato što mi WOT prikazuje žuto pokraj nje,znači čini se da iz nekog razloga nije dobila baš savršene ocjene.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 19:01 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: 1mobile.com - sigurno ili ne ?
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pogledao sam komentare ali zanima me je li netko sa foruma imao neugodnih iskustava sa tom stranicom. Postoji li način da sa Google Play Storea skinem .apk file na PC ?

13 godina
neaktivan
patch123 kaže...
XXX-Man kaže...

Pogledao sam komentare ali zanima me je li netko sa foruma imao neugodnih iskustava sa tom stranicom. Postoji li način da sa Google Play Storea skinem .apk file na PC ?

Ne postoji, ali može ti netko Astro-om tu aplikaciju pretvoriti u .apk pa upload-ati i poslati ti.

15 godina

Postiji addon za chrome koji skida .apk sa play storea, mogu potvrdit da savršeno radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Postiji addon za chrome koji skida .apk sa play storea, mogu potvrdit da savršeno radi

Hvala. Probat ću. 

EDIT: Napravim sve što je napisano ali kada idem skinuti aplikaciju mi izbaci ERROR:Please disable SSL warnings i Check your device information (email and device ID).

U Target Chromea sam upisao ono što treba a i prilično sam siguran da mi je device ID dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 14:12 (patch123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice