ljudi pomozite,imam komp pod garancijom,oticla maticna i procesor,kakvo je stenje sa servisom u zg???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vemil je gotov. Možeš se samo obratiti uvozniku ili direktno firmi koja je proizvela komponente.
moja sucut
nemogu se nikome žaliti,obratiti?majke ime njihove,banda lopovska
nemogu se nikome žaliti,obratiti?majke ime njihove,banda lopovska
I ja sam jedna od žrtava, javio sam se proizvođaču i čekam što će biti...
kako si se javio?preko maila?
Žao mi je što je Vemil otišao k vragu. Jadni ljudi koji su ostali bez posla. I ja sam kupio puno komponenata i sad se samo nadam da neće ništa riknut da ne nahebem kao mnogi koji su u istom sranju kao mi. Još ako i HGšrot rikne, ode sve u Honduras. Od neki dan kupujem samo u Linksu. Mi u Osijeku i nemamo neki izbor, pa više i ne pitamo koliko košta, samo da dobijemo traženi hardweraj.
Žao mi je što je Vemil otišao k vragu. Jadni ljudi koji su ostali bez posla. I ja sam kupio puno komponenata i sad se samo nadam da neće ništa riknut da ne nahebem kao mnogi koji su u istom sranju kao mi. Još ako i HGšrot rikne, ode sve u Honduras. Od neki dan kupujem samo u Linksu. Mi u Osijeku i nemamo neki izbor, pa više i ne pitamo koliko košta, samo da dobijemo traženi hardweraj.
Evo i ja sam nedavno puko al dobro je garancija je još trajala mjesec dana je otišla matična grafa proc i monitor a cjeli je sastavljen u vemilu! i odlučio sam zamjenit komponente uzo sam iz adm-a sretan ko nova godina! dosta nas ima koji smo uzeli komponente iz vemil-a
kako si se javio?preko maila?
Da, preko maila, samo je zeznuto sročiti mail na engleskom
kako to mislis da si uzeo komponente iz adm-a a komp je bio kupljen u vemili i pod garancijom?
kako to mislis da si uzeo komponente iz adm-a a komp je bio kupljen u vemili i pod garancijom?
Da ali mi se nije dalo zamarat prije 2 godine je došo oko 8.000 kn a meni je ljeno kontaktirat proizvođača i sve njih...pa sam dao komponente na servis dao nekih 500-tinjak kuna a i uzo sam iz ADM-a bolje komponente pa su mi te stare kompnente sem monitora rezerva!
i ja imam seagate-ov hard disk kupit u vemilu koji je riknuo jos uvijek ima garanciju ali sad mi nevrijedi...