Vemil zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.961
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vemil

ljudi pomozite,imam komp pod garancijom,oticla maticna i procesor,kakvo je stenje sa servisom u zg???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil

Vemil je gotov. Možeš se samo obratiti uvozniku ili direktno firmi koja je proizvela komponente.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 20:11 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vemil

moja sucut

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vemil

nemogu se nikome žaliti,obratiti?majke ime njihove,banda lopovska

17 godina
neaktivan
alves23 kaže...

nemogu se nikome žaliti,obratiti?majke ime njihove,banda lopovska

I ja sam jedna od žrtava, javio sam se proizvođaču i čekam što će biti...

15 godina
neaktivan

kako si se javio?preko maila?

17 godina
neaktivan

Žao mi je što je Vemil otišao k vragu. Jadni ljudi koji su ostali bez posla. I ja sam kupio puno komponenata i sad se samo nadam da neće ništa riknut da ne nahebem kao mnogi koji su u istom sranju kao mi. Još ako i HGšrot rikne, ode sve u Honduras. Od neki dan kupujem samo u Linksu. Mi u Osijeku i nemamo neki izbor, pa više i ne pitamo koliko košta, samo da dobijemo traženi hardweraj.

16 godina
protjeran
CUNO kaže...

Žao mi je što je Vemil otišao k vragu. Jadni ljudi koji su ostali bez posla. I ja sam kupio puno komponenata i sad se samo nadam da neće ništa riknut da ne nahebem kao mnogi koji su u istom sranju kao mi. Još ako i HGšrot rikne, ode sve u Honduras. Od neki dan kupujem samo u Linksu. Mi u Osijeku i nemamo neki izbor, pa više i ne pitamo koliko košta, samo da dobijemo traženi hardweraj.

Evo i ja sam nedavno puko al dobro je garancija je još trajala mjesec dana je otišla matična grafa proc i monitor a cjeli je sastavljen u vemilu! i odlučio sam zamjenit komponente uzo sam iz adm-a sretan ko nova godina! dosta nas ima koji smo uzeli komponente iz vemil-a

6gb ddr3 1600mhz crosair XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb wd caviar black mbo gigabyte 775 monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 NAJ BOLJA HRV TORRENT STRANICA https://www
17 godina
neaktivan
alves23 kaže...

kako si se javio?preko maila?

Da, preko maila, samo je zeznuto sročiti mail na engleskom

15 godina
neaktivan

kako to mislis da si uzeo komponente iz adm-a a komp je bio kupljen u vemili i pod garancijom?

16 godina
protjeran
alves23 kaže...

kako to mislis da si uzeo komponente iz adm-a a komp je bio kupljen u vemili i pod garancijom?

Da ali mi se nije dalo zamarat prije 2 godine je došo oko 8.000 kn a meni je ljeno kontaktirat proizvođača i sve njih...pa sam dao komponente na servis dao nekih 500-tinjak kuna a i uzo sam iz ADM-a bolje komponente pa su mi te stare kompnente sem monitora rezerva!

6gb ddr3 1600mhz crosair XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb wd caviar black mbo gigabyte 775 monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 NAJ BOLJA HRV TORRENT STRANICA https://www
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vemil

i ja imam seagate-ov hard disk kupit u vemilu koji je riknuo jos uvijek ima garanciju ali sad mi nevrijedi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice