Vemil zadnja šansa

poruka: 49
|
čitano: 12.670
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Vemil zadnja šansa
MarioVk kaže...

da znam.. lol. ali meni je jako dragu sto su jos uvijek na zivotu! jel imaju neke dobre robe ali opet i njihova zna bit skupa a viditi cemo sad kad promijene sve skroz :D

Konačno su izbacili bijelu tehniku...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
odjavljen
Icefox kaže...

Što mogu napraviti? Ima li šanse da dobijem novu memoriju, na koju imam pravo...Viče

Imaš li račun? Zašto se jednostavno ne obratiš proizvođaču memorije i objasniš o čemu se radi. Oni će te sigurno uputiti što dalje napraviti i neće te s***. Ne znam u čemu je problem! Ja uopće više ne nosim na reklamacije gdje sam kupio komponente. Ovim načinom nisam nikada, ali baš nikada doživio problem. Probleme ćeš doživjet ISKLJUČIVO kod nas (u R. Hrvatskoj), jer znaju da mogu kako god tko hoće i jer im se ne da... odvratno! Idiotski mentalitet.., pa se poslije pitaju, onako u čuđenju, zašto im firme propadaju... fuj...

16 godina
protjeran
Vemil zadnja šansa

Evo sad razmišljam i smislio sam jedino Links ADM i Diskont24 su najsigurnije raćunalne trgovine u R.Hrvatskoj! Vemilov sam prije fan bio dok nisam malo švrljo po ostalim trgovinama preko neta i vidio cjene! i svi su drugi najpovoljniji ali najgori HG Spot i VeMil

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Evo sad razmišljam i smislio sam jedino Links ADM i Diskont24 su najsigurnije raćunalne trgovine u R.Hrvatskoj! Vemilov sam prije fan bio dok nisam malo švrljo po ostalim trgovinama preko neta i vidio cjene! i svi su drugi najpovoljniji ali najgori HG Spot i VeMil

Nije istina! A Feniks kompjutori. Kod njih nisam baš previše kupovao jer nisam iz Zagreba, ali su uvijek bili jako susretljivi kada sam trebao pomoć i imao pitanja. Malo jesu skuplji, al im je usluga na nivou. Ja bih npr. platio više ali da dobijem uslugu, al to sam samo ja... Dok Links užasno odugovlači i komplicira sa servisom i reklamacijama,- nepotrebno i iritirajuće!

16 godina
Vemil zadnja šansa

Zvao sam njihov (unusmedia-vemil) servis centar u Zg nekoliko puta ali nitko se nejavlja ili je zauzeto... Napisao sam im mail s objašnjenjem problema i zacudo dobio vrlo brz odgovor. Rekli su da reklamacije vrijede i da trebam imati kopiju računa, kratki opis problema, garancijski list i osobne kontakt podatke.
Zasad se čini sve uredno i ok, vidit cu koliko ce im trebati za servisiranje te memorije...

extreme life

0 0 hvala 0
16 godina
Izgleda da su izgubili dosta kupaca kad su počeli s novom politikom...
Možda im se i vratim (treba mi 10 min pješice do zagrebačkog vemila, ali u unusmediu nisam još dao ni kune...)
Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
15 godina
protjeran
Vemil zadnja šansa

Ima Vemil dobrih stvari ali nije ni blizu Linksa tako da ga i ne posjecujem previse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vemil zadnja sansa
Gogs kaže...

Evo da ne otvaram novu temu,meni jučer nisu prihvatili garanciju na jedan proizvod kupljen 2008 g.-naravno u VE-mulju.I kaj sada napraviti?Nije neka lova u pitanju pa da se idem sa njima sudit.Treba što više o tome pisati i upozoravati ljude da tamo ne kupuju jer će najvjerojatnije proći kao masa ljudi koji ne mogu reklamirati kupljeno.Kažu u anusmediji da nemaju veze sa ve-muljem,ali i dalje se koriste njihovim logom i svim ostalim.Lopine!A pravna država ne funkcionira.Pozdrav svim forumašima i poruka onima koji imaju garanciju od ve-mulja;nježno sa kupljenom robom jer nema ništa od garancije.

Da i ja sam kupio kod njih usb stick nije neka para 150 kn i rika je, u međuvremenu su se restruktuirali kako to vole reci nasi politicari i normalno na

upit o garanciji na proizvod kupljen kod njih kazu da je to bila stara firma i oni to nemogu priznati, eto mogu ga baciti sada,  pa vi kupujte u vemilu i dalje,

al mozete garanciju zaboraviti,,, rizk je da ce proizvod trajati barem to vrijeme kolika je garancija,

a i rizik je da ce vemil trajati kolika je garancija proizvoda ili ce sse opet reprogramirati pfffViče

15 godina
britva kaže...
na

upit o garanciji na proizvod kupljen kod njih kazu da je to bila stara firma i oni to nemogu priznati, eto mogu ga baciti sada

Kolko ja znam, nakon svih upita/napada na njih od strane građana, javno su se oglasili. Dakle, rečeno je da će garancija bit uvažena. Ili se varam??

15 godina

To je malo cudno, jer je sad ova anusmedia koliko ja znam duzna prihvatiti sve reklamacije za robu kupljenu u vemilu.

15 godina
miki1981 kaže...

To je malo cudno, jer je sad ova anusmedia koliko ja znam duzna prihvatiti sve reklamacije za robu kupljenu u vemilu.

Da, u početku su se pravili blesavima. Ali nakon povečih i učestalih napada na njih, rečeno je da će garancija bit uvažena.

16 godina
Vemil zadnja šansa

Kao što je netko već rekao...

Imaju web trgovinu u kojoj se ne može ništa kupiti, a cijene su im ionako prevelike i nemaju što tržište traži...

Samo zbog ovog prvog su me jednom prilikom toliko naljutili da neću više nikad tamo kupovati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 9:56 (Mandor).

0 0 hvala 0
15 godina

Ali to mi je najbolje u ovoj Lijepoj Našoj...pa po zakonu on to MORA preuzeti u njihovom slučaju...dakle po meni čim se dogodi ovako nešto slično, odmah u poreznu, drž odvj, društvo potrošač, sve moguće novine i televiziju, pa da vidimo kako ce se provest.

Jer kod nas očito nema druge, kao kupac moraš se borit za sva prava i to ko da si u pravom ratu, jer već godinama slušam kad mi ljudi dodju neš kupit ili servisirat kakve su debilne ilegalne odbijenice dobivali po servisima i dućanima...pa kod očito nema druge nego ih odmah na dnevnik stavit i kod državnog odvjetnika, kupac kao da je zadnja rupa na svirali...kao da svi oni zaboravljaju da ako nema kupca nema ni posla, stvarno mi se to već na vrh glave popelo. Pa izgleda da im ni ovaj pad prodaje zbog krize nije ništa značio...

16 godina
neaktivan
tomytheboss kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Nije istina! A Feniks kompjutori. Kod njih nisam baš previše kupovao jer nisam iz Zagreba, ali su uvijek bili jako susretljivi kada sam trebao pomoć i imao pitanja. Malo jesu skuplji, al im je usluga na nivou. Ja bih npr. platio više ali da dobijem uslugu, al to sam samo ja... Dok Links užasno odugovlači i komplicira sa servisom i reklamacijama,- nepotrebno i iritirajuće!

Feniks kompjutori. nisu skupi,več su preskupi.Nešt slično ko sad HG Spot,ponuda im baš nije nešto,a posebice ne High End komponenta i napajanja.I jednom sam imal komponentu na servisu u Links-u i trajalo je svega tijedan dana i štoviše nisu ništ srali ispitivali,več samo ljepo zamijenili i to je to.Trenutno je najbolje uzimat u Linksu i ADM-u,neke stvari uzimam i preko Protisa(Najeftiniji su),a Diskont24 zaobilazim u širokom lugu.A u Feniks nisam nikad koračio jer sve što ima tamo ima i u Linksu i ADM-u za jeftinije pare.I sve reklamacije koje mogu obavljam isključivo preko samog uvoznika:Microline,Msan,itd...

I'll be back
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
miki1981 kaže...

Da, u početku su se pravili blesavima. Ali nakon povečih i učestalih napada na njih, rečeno je da će garancija bit uvažena.

Ne velim da sam mailom im se obratio i odgovorili su da nazalost nemogu uvaziti tu garanciju jer nisu pravni sljednici vemila,, eto ako je to pisao neki njihov sluzbenik pretpostavljam da zna sta pise,,, mrka kapa kod njih,,, takva je drzava da mogu sta hoce

16 godina
zvonebaba kaže...

Dajte jos jednu nadu Vemilu ja mislim da oni to mogu i hoce ja sam kod njih kupio sve kompove koje sam imao do sada i prva liga je i osoblje i sve barem u Rijeci je bilo  pa ajmo im jos jendu snasu dati

Gdje ti je u Rijeci Vemil Nevinašce

Koliko ja znam njega više nema Neodlučan

15 godina

Da zna šta piše, o tome se i radi, on zna da piše laži, i na taj način će pokušati izbjeći čim više reklamacija, a ako počneš dovoljno jako "vikati" tek onda će ti napraviti ono što su po zakonu i dužni.

I narano ne mislim doslovno vikati, iako ponekad i to može pomoći

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Da zna šta piše, o tome se i radi, on zna da piše laži, i na taj način će pokušati izbjeći čim više reklamacija, a ako počneš dovoljno jako "vikati" tek onda će ti napraviti ono što su po zakonu i dužni.

I narano ne mislim doslovno vikati, iako ponekad i to može pomoći

Da slazem se samo ja nezivim u ZG nego u Osijeku a neznam jel su ovdje otvorili tako da sma prisiljen na ovaj nacin to pokusati,, uglavnom da zakljucim odustao sam

neka im bude a sto se mene tice mogu slobodno zatvoriti ponovo jer od mene vise nece vidjeti ni kune,, s lopovima netrgujem

15 godina

Dok se sam ne izboriš nitko ti nis nece dat. Pa "vici" preko novina, udruge potrosac, radija...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice