Unusmedia

poruka: 9
|
čitano: 4.796
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Unusmedia

Znam da su neki vec imali problema sa ostvarivanjem garancije, ali ja mislim da ne smijemo nodustati od nje samo zato sta nam u nekakvoj novoj, citaj istoj, firmi kazu da oni nemaju veze sa tim. U novinama su vec dva puta bili objavljeni problemi ekipe sa ostvarivanjem garancije a proizvode kupljene u Vemilu. Naime kad se dode u Vemil/Unusmedia uvijek ista prica, mi smo nova firma mi nemamo veze sa tim. Bitch, poslujes sa istim imenom, na istoj adresi sa istim proizvodima, WTF...??

Naime, vlasnik Unusemedia tvrke je direktor Tomislav Čović, inače financijski direktor Vemila i navodno novi suprug dosdasnje vlasnice Vemila. I sta je najbolje od svega sjediste Unusmedie je na istoj adresi di je do sada poslovao Vemil.U obracanju udruzi za zastitu potrosaca rekli su mi da je Unusmedia pravni sljednik Vemila te bi trebali preuzeti sve obaveze, sta naravno nije praksa Unusmedie...

Ajmo ekipa... brainstorming neki zesci... daj nadite nacin da se ostvare garancije... ja vise nemam ideja...

Save the Cheerleader, save the world.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Unusmedia

Lijepo uletiš unutra,oni seru da nemaju veze s tim, ti kažeš da češ u trgovini uzet istu ili sličnu komponenetu i silom ako treba i stvar riješen. Inače,kanta benzina i šibice nisu na odmet.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unusmedia

Tako ce i bit izgleda, jer nema drugog izbora...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unusmedia

A mozes i promijeniti im prvo slovo u A!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Unusmedia

To se definitivno slazem!

16 godina
neaktivan
Unusmedia

Možeš probati poslati svoj problem na potrosackikod@hrt.hr, brzo firme promijene

poslovnu politiku kada im nesto šteti imidžu. Tako da ako objave priću vjerujem da će tako i biti....

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Unusmedia
Boris4Topusko kaže...

..Unusmedie je na istoj adresi di je do sada poslovao Vemil.U obracanju udruzi za zastitu potrosaca rekli su mi da je Unusmedia pravni sljednik Vemila te bi trebali preuzeti sve obaveze, sta naravno nije praksa Unusmedie...

-u čem' je problem? U UzaZPu ispuni formular i napravi službenu žalbu. Prijavi inspektoratu, podigni ustavnu tužbu... -ili (praktičnije) šibice u ruke i nema više Anusmedije...

btw. znate li od kud im ideja za naziv? - da Verica je sudjelovala, do svršetka.. Nevinašce

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Unusmedia

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unusmedia

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: