Trgovine informatićokm opremom Bj i Kc

poruka: 20
|
čitano: 9.157
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,dali neko zna imena trgovina informatićkom opremom u koprivnici i bjelovaru,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U Bjelovaru imaš od većih jedino HG spot (Vemil i PC1 su zatvorili), dok u Koprivnici i Đurđevcu imašHangar 18. Ako ne nađeš preko njih pokušaj web shoping. Nije komplicirano a roba stigne za 2-3 dana (računaj i poštarinu ali više ćeš dati za gorivo ako ideš u BJ ili KC). Tu su najbolji ADM, Protis i Links. Trebaš se samo registrirati na njihovim stranicama i odmah dobiješ e-mail potvrde sa korisničkim podacima. U Linksu čak možeš platiti prilikom dostave.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Trgovine informatićokm opremom Bj i Kc
Micek kaže...

U Bjelovaru imaš od većih jedino HG spot (Vemil i PC1 su zatvorili), dok u Koprivnici i Đurđevcu imašHangar 18. Ako ne nađeš preko njih pokušaj web shoping. Nije komplicirano a roba stigne za 2-3 dana (računaj i poštarinu ali  više ćeš dati za gorivo ako ideš u BJ ili KC). Tu su najbolji ADM, Protis i Links. Trebaš se samo registrirati na njihovim stranicama i odmah dobiješ e-mail potvrde sa korisničkim podacima. U Linksu čak  možeš platiti prilikom dostave.

Možeš u sva 3

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina

Znam ja za plačanje internetom....ali kupujem na rate pa nemogu preko interneta kupiti nego u zg :/

zato pitam jel ima još koji u bj i kc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne možeš. Ne znam za ADM ali plaćanje prilikom dostave u Protisu vrijedi samo za ZG i okolicu. Naručivao sam dosta zadnjih nekoliko mjeseci pa znam. Pošto čovjek pita za KC i BJ istovremeno, pretpostavljam da je iz mog kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da..Iz okolice Đurđevca sam.....

16 godina
RaZ0R9111 kaže...

Imaš u Đurđevcu Hangar 18 (novi plac) i u Virju Ibis. Jedino ne znam da li daju na rate. Ja sam iz Kloštra.

14 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

u linksu mozes na rate sa amerikan expres karticom, ja sam ih pitao:

Postovani,
imamo na web ducanu mogucnost obrocne otplate za american express kartice, do 6 obroka bez kamata
To je jedini nacin obrocne kupovine bez fizicke prisutnosti kupca u nasoj trgovini

15 godina
Micek kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Imaš u Đurđevcu Hangar 18 (novi plac) i u Virju Ibis. Jedino ne znam da li daju na rate. Ja sam iz Kloštra.

ima još u bj hard jura ali neznam kakav im je uopće asortiman....

*Micek pa ti si ni 15 km od mene :D

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
14 godina
protjeran
Micek kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Samo u hangar nemoj jer em je lopovluk na visokoj razini, a boga mi i cijene{#}

14 godina
jazika kaže...
Micek kaže...
RaZ0R9111 kaže...

S tim se slažem ;)

14 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...
jazika kaže...
Micek kaže...
RaZ0R9111 kaže...

S tim se slažem ;)

ja sam kupil 2puta i nikad vise..u kc

14 godina

Ok,a jel možda znate trgovine gdje mogu preko interneta narućiti na rate s master cardom....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

Ok,a jel možda znate trgovine gdje mogu preko interneta narućiti na rate s master cardom....

napisal sam ti nekoliko postova iznad

14 godina
jazika kaže...
RaZ0R9111 kaže...

napisal sam ti nekoliko postova iznad

Napisao si samo za american express!

a ja to nemam :D

16 godina

Sve u svemu i nemamo neki izbor kod nas ali za sitnice poput kablova, DVD DL medija ne isplati se putovati negdje dalje ili naručivati webom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Imas jos i Micronis na Radicevu trgu http://www.micronis.hr/ i kao sto oni sami kazu " Poštovani posjetitelji! Tvrtka Micronis d.o.o. iz Bjelovara i tvrtka
Mikronis d.o.o. iz Zagreba nisu iste tvrtke." :) Imas jos i SEM electronic, tamo mozes nesto naci http://www.sem-electronic.com/ i imas Frigo , maloprije sam stavio krivi link :) ovo je njihov site :P http://www.frigo.hr/  no oni su nesto slicno kao Konikom, imaju vise bijelu i smedju tehniku nego kompjuterske komponente, za ostale ducane poput Hard Jure ne znam ali cijene im davno prije nisu bile bas nesto osobito pristupacne. Pogledaj taj Micronis i mozda SEM, nazalost nije bas neki turbo izbor a cijene sumnjam da se mogu mjeriti s Protisom , ADMom i slicnima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 11:10 (amanar).

3 0 hvala 0
16 godina
RaZ0R9111 kaže...

Napisao si samo za american express!

a ja to nemam :D

Ako imaš čekove probaj u Frigu (Đurđevac ili Pitomača) Čekovi su ti kao polog. Za kartice ne znam. Znam da daju na rate ali ne očekuj jeftine cijene. Ako nešto nemaju naruče pa dobiješ kroz tjedan-dva-tri.

14 godina

U dok kliknem na sem-electronic web-u na grafičke ovo mi se otvori 

http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=showItem&item=sap-hd6850-1gb-lr&location=SKL&session=YFgBoCKYiOisBeTC9s6d

jel to onda web shop ili?

a jel se može neko pronaći dali se može tamo preko interenta kupiti na rate.....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Site im i nije bas user friendly ili sam ja smotan :P No, nisam uspio naci uvjete placanja, osim one slike po kojoj navodno prihvacaju i American, Diners, Master Card i Visu, no nazalost premalo podataka daju o sebi, uvjetima placanja a web shop mi nekako ne ulijeva povjerenje, probaj ih sutra nazvati ili poslati mail s listom stvari koje te zanimaju pa neka ti naprave ponudu ako to rade da ne ides bas do BJa uzalud ako im cijene nisu neke.

Imas jos i http://www.image-enter.hr/ ali sumnjam da oni imaju prihvatljive cijene, oni vecinom nabavljaju za tvrtke no ako ti se da klikaj malo i kod njih. Imas jos i Tehnicar birocomp koji je skup i ima vrlo slabu ponudu za male korisnike te jos nekoliko trgovina no iskreno ne znam ni tocne nazive ni imaju li internet stranice a niti kakvu ponudu imaju :( Ako dolazis za BJ, zaleti se do Micronisa, SEMa, Frigo-a, HS-Spota pa pitaj imaju li to sto te zanima ili sve prvo obavis telefonom da vidis u kojoj mjeri koja tvrtka ti moze izici u susret.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice