Ima li tko iz Linksa ovdje? Zanima me da li će jedan laptop biti na popustu uskoro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas u Linksu Logitech G15 tipkovnica na akciji,599 kn, kupio sam jednu u Osijeku, nisu imali pojima u trgovini da je na akciji. Ipak u ADM-u G15 je 599 kn već tjedan dana.
OT
Vrijedi li ta tipkovnica tu lovu!? IMHO ne! Posjedujem navedenu tipkovnicu i nije bas da vrijedi tu lovu, a i probudis cijeli "komsiluk" dok tipkas sa njom!
Sve ovisi šta generalno od tipkovnice tražiš. Zasigurno glasnoća tipkanja nije mjerilo kvalitete tipkovnice. Ja koristim Wave negdje već 2 godine i općenito sam zadovoljan, iako je Wave precijenjena tipkovnica definitivno - uostalom kao i sva računalna oprema na tržištu.
Sve ovisi šta generalno od tipkovnice tražiš. Zasigurno glasnoća tipkanja nije mjerilo kvalitete tipkovnice. Ja koristim Wave negdje već 2 godine i općenito sam zadovoljan, iako je Wave precijenjena tipkovnica definitivno - uostalom kao i sva računalna oprema na tržištu.
Naravno da glasnoca tipki nije mjerilo tipkovnice, ali moja G15 rev.2 udara toliko da se cijela zgrada probudi.....uistinu. Zato sada trazim drugu tipkovnicu, ali 99& uzimam opet Logitech ili u krajnjem slucaju Razer.
Evo, ove subote (24.4.2010) u linksu jedna jako lijepa akcija. SilverPower SP-SS400 samo ove subote po cijeni od 319kn. Eto, pa tko kupuje napajanje, valja iskoristit priliku. Dobar, kvalitetan, pouzdan, radi ga seasonic, 80+. Dakle, jako dobro i u subotu jeftino napajanje. Ima dosta i po netu o njemu za one koji su skeptični.
Nadam se da će uskoro i dx11 grafulje biti na popustu
Naravno da glasnoca tipki nije mjerilo tipkovnice, ali moja G15 rev.2 udara toliko da se cijela zgrada probudi.....uistinu. Zato sada trazim drugu tipkovnicu, ali 99& uzimam opet Logitech ili u krajnjem slucaju Razer.
mene živcira da sve više takvih(za igrače) tipkovnica dolazi sa pola entera
Evo da javim da sam uzeo zadnji primjerak napajanja na akciji u poslovnici u Splitu. Dakle radi se o Silver Power SP-SS400 napajanju. Garancija je dvije godine, a cijena je bila 319kn (subotnja akcija). Jako sam zadovoljan napajanjem. Dosta je tiho, što me iznenadilo s obzirom na reviewe (rekli su da je nešto bučniji). Kabela ko u priči. Sve u svemu jako sam zadovoljan. I mogu reć da links s ovim akcijama zaista radi dobar posao. Jedva čekam vidit šta je na repertoaru sljedeće subote.
Evo da javim da sam uzeo zadnji primjerak napajanja na akciji u poslovnici u Splitu. Dakle radi se o Silver Power SP-SS400 napajanju. Garancija je dvije godine, a cijena je bila 319kn (subotnja akcija). Jako sam zadovoljan napajanjem. Dosta je tiho, što me iznenadilo s obzirom na reviewe (rekli su da je nešto bučniji). Kabela ko u priči. Sve u svemu jako sam zadovoljan. I mogu reć da links s ovim akcijama zaista radi dobar posao. Jedva čekam vidit šta je na repertoaru sljedeće subote.
bojim se ja da ćeš ti bankrotirat ako links nastavi ovako sa akcijama
bojim se ja da ćeš ti bankrotirat ako links nastavi ovako sa akcijama
a dobro, neću ja sad kupovat sve što bude na akciji. Al ono što sam htio napomenut je to da imaju dosta dobrih stvari na akcijama i tako rade prilično dobar posao. Sigurno da je korisnicima drago.
ja sam kupio G15 i XFX HD4870 na linksovim popustima, ako mi bude nešto zanimljivo(hdd,ssd ili ram), budem kupil.
Nadam se da će uskoro i dx11 grafulje biti na popustu
Teško će u hrvatskoj išta bit na popustu a kamoli još dx 11 grafe .
Evo jedna fina akcija za napajanje. Samo ove subote u linksu. Napajanje je modularno, a cijena poprilično povoljnija nego inače. Scythe Kamariki 4 750w
Evo nisam zna u koju temu da stavim pa sam vamo uletia
Jel ovo samo meni danas nešto ili se stvarno linksu cijela stranica pokvarila.Točno do svakog artikla piše da je nedostupan??
haha... očitu imaju neku greškicu... al baš fora izgleda... :D