Koliko je bitna marka?

poruka: 8
|
čitano: 1.855
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koliko je bitna marka?

Evo ovako.

Znam ljude koji su prilično odani nekim markama i kad kupuju novi komad hardvera ili softvera, onoj marci kojoj vjeruju u startu daju prednost.

Da li je i vama, dragi kolege i kolegice forumaši, marka (jedan od) kriterij(a) za kupnju? I da li vam je bolje dati više love za "sigurno" kvalitetnu stvar ili manje love za "obećavajuće" kvalitetnu stvar?

-- MSX
"If it's not broken, don't fix it!" :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko je bitna marka?
Mah nije mi toliko vazno..ali opet zavisi o ce,u se radi....npr. ako se tice rama ne bih uzimao neki no brand ram, uzeo bi neki poznatog proizvodaca primjera radi kingston, OCZ, corsair... ali sad koji od njih nije ni vazno..a ne sad da npr govorim kingston je najbolji i to je to nema druge marke za ram za mene..marke gledam..ali sad da neku preferiram, ne preferiram ni jednu posebno ali naravno uzecu jednu od tih sto su najbolje u tome sto proizvode..moze se reci da gledam marke (u mnozini), eh sad da mi je svejdeno uzeti primjera takeMS ram i OCZ nije (gledam kvalitet iako je skuplje).... Jednino gdje imam podjelu to je sljedece volim intel i nvidiu..znaci nisam ljubitel amd-a odnosno ati-a to je jedino..eh to je moje misljenje
17 godina
Koliko je bitna marka?

Nije nužno da marka automatski znači kvalitetu, al je manja vjerojatnost da ćeš fulat ak uzmeš proizvod neke firme koja je već dokazana po kvaliteti. Ipak je najbolje malo istražit i vidjet recenzije, testove i kak su ljudi zadovoljni kojim proizvodom, a ne kupovat napamet samo zato što je "marka". Ak si baš neki baksuz, neće te ni to spasit nego će te zapast proizvod s greškom Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koliko je bitna marka?

Zavisi što kupujem, ali mogu reći da mi je bitno. Kako sam više moby freak uvjek gledam uzeti HTC, Nokia ili SE, ostalo uglavnom ni ne gledam. Od ostale inf. opreme zavisno o kakvom se komadu radi i s kojom lovom raspolažem.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koliko je bitna marka?

Ako sam zadovljan, s nekom komponetom ili uređaj od neke određen firme, onda ona ima prednost kod kupovanje nove iste.  Na primjer loše iskustvo sa printerom HP, odnosno njegovim adapterom...ajde  "šetnja-đenja" isti zauvijek, dok na primjer CD pržilica- moja "tošibica", pa onda se nekako na to nadovezela i DVD-pržilica...isto tako će biti najvjerojatnije sa hardom od Maxtora....a da skratim Štrumpfa, ista stvar kao i s onim što se u medicini zove "Placebo", misliš da radi nešto posebno, a ne radi ništa od toga, nego tvoja svijest odradi to...zato i reklama vrše "bombardiranje" na emocije čovjeka..ok tu stajem.

Skupljam Kinder-jaja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2008 14:58 (Lumen_Štrumpf).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko je bitna marka?

kod mobitela mora bit nokia. to definitivno. a kod kompa nastojim da bude asus, mada mi nije mrsko kupit neku drugu marku (gigabyte, asrock...). dok kod memorije mora bit ocz.

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koliko je bitna marka?
Ako je procesor onda definitivno Intel! Marka jamči kvalitetu ali i nabija cijenu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko je bitna marka?

Da i ja sam zaboravio sto se tice mobitela mora biti nokia imao sam razne mobitele motorola, philips, siemens, lg, ali ni jedan nije legao kao nokia :D

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice