Internet bankarstvo

poruka: 56
|
čitano: 54.689
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Internet bankarstvo
Sammy kaže...

Nažalost Marine Zaba ne radi sa Firefoxom, a ni IE 8 za poslovno bankarstvo provjereno u firmi :-)

Kod mene Internet bankarstvo Zabe i Splitske banke radi i u FF i u Chromeu bez problema.

16 godina
andy0101 kaže...
Sammy kaže...

Nažalost Marine Zaba ne radi sa Firefoxom, a ni IE 8 za poslovno bankarstvo provjereno u firmi :-)

Kod mene Internet bankarstvo Zabe i Splitske banke radi i u FF i u Chromeu bez problema.

..ajde molim te reci kako si podesio FF da ti radi poslovna e-zaba

17 godina
neaktivan
tintin kaže...

kako si podesio FF da ti radi poslovna e-zaba

Ja sam imao problema sa poslovnom e-zabom i u njihovoj službi za korisnike su mi rekli da u postavkama routera moram promijeniti MTU vrijednost iz defaultne 1400 u 1420. MRU treba ostaviti na 1492. Od tada radi bez problema - i sa IE-om i sa Firefoxom.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
MorciTheCroat kaže...

Koristim MebaNET Medimurske banke vec 10 godina i super sam zadovoljan.Cool

Eh koliku su prednost Međimurska i Dalmatinska banka imale glede uvođenja Internet bankarstva u to doba, al ne i pametno vodstvo da to iskoristi...

16 godina
neaktivan
tintin kaže...

..ajde molim te reci kako si podesio FF da ti radi poslovna e-zaba

Mislio sam na privatnu; u poslovnu uopće ne mogu ući ni u jednom pregledniku. Pokušaj ovo što je mačak rekao, ja neću isprobavati jer mi ne treba.

17 godina
neaktivan

Marko Majerić

Kao što rekoh, za privatne korisnike radi. Drugo mi za sada nije bitno. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 20:16 (mfrankovic).
16 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Na Zabi sam preko 3 godine. Koristim isključivo Operu za pristup, radi bez problema. Konačno su relativno nedavno redizajnirali malo to sučelje pa sad i izgleda pristojnije. Zamjerki na samu funkcionalnost i rad nemam.

0 0 hvala 0
17 godina

Je i meni radi na tokena ali u firmi me ubiju Plač sa svim tim certifikatima. BTW Zaba proradila sa IE8

15 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

novi sam ba ovom forumu ali sam na netbankingu nekih 6 god. od kad je Erste počela s tim. S kojim preglednikom ući na netbanking je apsolutno svejedno jer ulaziš u Secure stranicu banke(kao pay pal ) i u svoje račune isto kao i teta na šalteru banke kod koje imaš tekući i ostale račune. Erste ima tan tablicu 8 *4 stupca reda i nasumično bira kombinaciju. naknada 5 kn mj. po transakciji 1 kn prema drugim bankama 2 kn do sad su uveli još neke pogodnosi sms stanje računa erste fon .... sve za istu naknadu.

ovo prije s čim plašite ljude je apsolutno neutemeljeno je li  Mozilla,IE, samo ti se u nekom neće otvorit možda sve "sličice" ali tamo nisi zbog slika nego zbog love.

Obrt isto plaćam preko njih uglavnom sve5!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bas citam postove od ljudi sto komentiraju na ovu temu.Osobno koristim e-bankarstvo od zagrebačke banke negdje 2 godine nikakvih problema ali me iznenadilo losih kritika u tom smislu ako se otvara preko internet explorera .Ja ulazim preko ie-a od samog pocetka od kad imam token odnosno e-bankarstvo i nisam imao problema, zar je netko dozivio nekakvih problema ,krađu informacija?Malo me cudi jer kad unosim broj tokena on je uvijek isti ,ali šifra se mjenja zar tada moze doci do krađe ?

16 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Od nedavno sam počeo koristiti internet bankarstvo pa me zanima koliko je to sigurno pošto skidam sa interneta sve i svašta a nemam neki posebni antivirus (AVG,i Malwarebytes i sl.) sad dali postoji mogućnost da ni netko upadne u račun sa nekim (keylogger) i pokupi lovu korisnik sam  PBZ -a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CANABIS kaže...

Od nedavno sam počeo koristiti internet bankarstvo pa me zanima koliko je to sigurno pošto skidam sa interneta sve i svašta a nemam neki posebni antivirus (AVG,i Malwarebytes i sl.) sad dali postoji mogućnost da ni netko upadne u račun sa nekim (keylogger) i pokupi lovu korisnik sam  PBZ -a

Bez tokena nemoze nis, jer kad se ti odjavis, svako novo pristupanje zahtijeva sifru koju dobivas iz tokena.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
Internet bankarstvo

Netbanking je zakon.

Nedavno polusatno čekanje u banci me podsjetilo na tu činjenicu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Osobno, koristim samostalni PBZ token sa card readerom za osobnu upotrebu i stvar vozi odlično. A u firmi koristimo sve i svašta (razne banke) za Internet bankarstvo i većina se u biti svodi na USB card readere, ali sve je to blaga katastrofa - ili ne radi s tim i tim browserom, ili radi samo s tom i tom verzijom Jave, ili vam treba certifikat na tom i tom storage-u ili nešto peto.

Tako da po meni: tokeni su svakako way-to-go. Certifikati na Smart Cardovima i ostale (uglavnom) nekompatibilne nebuloze zamrzio sam do zla boga otkada sam se s PKI auth sustavima i njihovom impementacijom intenzivno družio zadnjih mjeseci. Mogu reći samo: brrrrRRrr, strašno! {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 0:49 (vlad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vlad0 kaže...

Osobno, koristim samostalni PBZ token sa card readerom za osobnu upotrebu i stvar vozi odlično. 

Takodjer. Mozes vozit sa njim gdje hoces, nema potrebe za instalacijom, nebitno na kojem si racunalu i na kojem browseru. PBZ je to vrhunski implementirao.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Znači ako sam dobro skužio ne moram strahovati od nekog hakera da mi upadne u račun i pokupi lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CANABIS kaže...

Znači ako sam dobro skužio ne moram strahovati od nekog hakera da mi upadne u račun i pokupi lovu.

Ne, pin je svaki put drugaciji i nemoze se dobiti bez citaca kartica.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
CANABIS kaže...

slobodno zaboravi strahove.

tocen rula.

nebitno koji av imas ili koji malware imas :)

samo ameri imaju stupidni e-banking u koji pristupas sa username i pass...koda ides vidit mail na gmail.

to se zove katastrofa.

raj za keyloggere.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
17 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Od kako je proradilo internet bankarstvo na PBZ koristim njihov token i nikada nikakvih problema. Sve odrađeno bez ijedne greške, platiš od kuće bez čekanja u redu i gnjavaže s radnim vremenom, parkiranjem itd. Svaka preporuka. Ako imaš neku primjedbu pošalješ im na e-mail i u kratkom vremenu dobiješ odgovor. Jedino za sada nisu implementirali rješenje otvaranja trajnog naloga. Nadam se da će i to uskoro riješiti.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

Imam internets bankarstvo zagrebačke banke, privatni korisnik. Imam tekući i devizni račun. Kako mogu prebaciti novce sa tekućeg na devizni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet bankarstvo

imam pbz.  vidljiva su mi oba racuna kada se logiram. samo odem na mjenjacnicu, izvrsim kupnju deviza i novac sa tekuceg nestane i devize se pojave na deviznom.  valjda sljaka na isti nacin i zaba.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
CANABIS kaže...

Ne, pin je svaki put drugaciji i nemoze se dobiti bez citaca kartica.

Pazi da čovjek ne pobrka stvari. PIN za pristup kartici je uvijek isti, ali se generira različiti pristupni kod kad uneseš PIN.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan

Zna netko zašto preko HPB-a ne mogu platiti račune putem internet bankarstva, da ne zovem njih bezveze jer mi se ne da sa budala prepirat . Ima li još netko isti problem ? I ne mogu jednostavno tom karticom na paypalu ništa platiti, a ima novaca . Prije je sve bilo ok .

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
Internet bankarstvo

imam par pitanja, htio bi si napravit internet bankarstvo, korisnik sam ziro racuna zagrebacke banke, šta mi je sve potrebno da bih mogao korisitit internet bankarstvo? jel ima kakva mjesecna naknada? i jel jos nesto trebam znati ? 

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Internet bankarstvo

Skoči do banke pa pitaj, sve ovisno o tome da li si učenik, student, radnik, penzić. Različite su naknade, al nekakvih 10-20kn mjesečno. Treba ti token i internet. Makar odmah ugovori i mobilno bankarstvo, s obzirom da je puno jednostavnije.

0 0 hvala 0
16 godina
Internet bankarstvo

Studentska lepeza ti je 5kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice