Apple nakon Steve Jobsa

poruka: 3
|
čitano: 1.712
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Apple nakon Steve Jobsa

Mislite li da će Apple jednako dobro poslovati nakon odlaska legende ?

Ono što me zabrinulo je nikakav hype efekt kod predstavljanja novog Apple 4S.

Tim Cook sigurno ima ogromnu ulogu u Appleu, međutim on nema ono što je imao Steve Jobs - viziju.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Apple nakon Steve Jobsa
zoran123456 kaže...

Mislite li da će Apple jednako dobro poslovati nakon odlaska legende ?

Ono što me zabrinulo je nikakav hype efekt kod predstavljanja novog Apple 4S.

Tim Cook sigurno ima ogromnu ulogu u Appleu, međutim on nema ono što je imao Steve Jobs - viziju.

nema hypea jer nema novog dizajna ... 4s nema sexa, rekao bi pokojni SJ. 

4s je samo prelaz do novog modela koji će biti LTE, A6 i novi form factor ... do tada prodaju trebaju držati dva stara i poboljšani stari 4s.

da me se krivo ne shvati, 4s je najbolji 3.5 inčni model na tržištu i vjerojatno najbolji smartphone u ovom trenutku za svakog kome veći ekran nije must have.

apple će biti ok bez SJ ... ta firma je izbacila neke od najrevolucionarnijih stvari i bez stevea ... problem je bio u fokusu i prezentaciji i dugoročnoj strategiji ... mislim da su to naučili do sad, a sad i imaju praktički beskonačnu hrpu novaca.

14 godina
protjeran
Re: Apple nakon Steve Jobsa

sumnjam da ce biti isto. ipak je on odgovoran za sve sto se u svijetu informatike desilo zadnjih nekoliko godina. da nije bilo njega, danas  bi mozda bili jos uvijek popularni uredjaji kao sto je Ipaq ili Xperia X1...

Zašto ovo čitaš???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice