2CO i PayPal

poruka: 5
|
čitano: 2.517
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2CO i PayPal

Izgleda da su došla vremena kad i nije tako lako primati uplate iz inozemstva.

Neko sam vrijeme koristio PayPal registriran na UK. Taj sam PayPal račun iskoristio da

otvorim 2Checkout (2CO) web shop. Kad sam pokušao kupiti sam od sebe (prebaciti s PP na 2CO)

stavili su mi Vendor Placed zabranu i refundirali novac. Kad sam pokušao nešto novca prebaciti na

drugi PayPal račun (isto neverificirani, na drugo ime, s druge IP adrese) i uplatiti s njega na 2CO, to je prošlo, ali tada je PayPal

poludio (stavio mi limited access na oba računa). Uspio sam refundirati uplate pristigle u zadnjih 60 dana i zatražiti uplatu na 2CO,

ali izgleda da ću ostati bez lijepe svotice koja je bila na PP računu.

Ok, što je bilo bilo je, okrenimo se budućnosti. PayPal neće biti od 1.1.2011. podržan u Hrvatskoj (pitao PP), bez obzira na najavu

novog zakona, pa mi je sada pokušati s 2CO. Imam otvoren devizni tekući u PBZ (imam i IBAN kod) i zanima me da li ću na to moći primati

novce s 2CO? Ili mi treba žiro? Ili bilo pa prošlo, pa ni to više nije moguće? Ima li netko svježih vijesti ili iskustava?

Na netu samo nalazim informacije stare po nekoliko godina.

E8400, GA EP43-DS3L, 2x2GB Kingmax, XFX HD4830, LG W2242T

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 2CO i PayPal

PayPall nikada nije dozvoljavao da dižeš lovu sa njihovog accounta na neki account kojem pristupaš sa naših IP adresa. I ako može neki link, naravno službeni, di piše da gubimo PayPall i ako je moguće zašto.

Thx

16 godina
neaktivan

Ma na netu postoji priča da će se od 1.1.2011. moći primati uplate u Hrvatskoj.

PayPal služba za korisnika mi je odgovorila da ništa od toga. Ne gubimo PP, nego

još uvijek ništa od primanja novca.

15 godina
neaktivan

Aha , vide ljudi da smo banana država. Dobro da nam ne ukinu barem ovo što imamo, tj, plačanje.

16 godina
neaktivan
2CO i PayPal

Još jedan pokušaj, zna li netko više o ovoj temi?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice