Zdravo ljudovi,
ovu temu pokrećem zbog lošeg WI FI signala u mojoj sobi. Na mobitelu imam jedva "jednu crticu", a na kompu koji koristi wi fi adapter to jest onaj mali USB sa antenom preko kojeg hvata signal za wi fi.
Sad moje nagađanje zasto je signal slab je da su zidovi debeli ili imaju previše metala u sebi (armirani beton i tako to) i činjenica da nije ravna linija od mog dnevnog boravka do sobe. Stan ima kojih 100 kvadrata i ruter se nalazi na drugom kraju stana, činjenica da hvatam istu jačinu signala od susjeda koji živi preko puta mene kao i iz moga stana je deprimirajuća.
Sada se mislim uzeti Wi Fi adapter za pojačavanje signala pošto ruter ne mogu micati iz dnevnog boravka jer je spojen na TV (B.net 3 u 1 paket).
Koji repeater preporucate, dali ga uopce preporucate ili neki drugi nacin da pojacam signal i njegovu kvalitetu.
Cisto radi dodatnih info. u Doti 2 ping mi zna skakati od 60 do 1800 ms, a download mi je u pola brzine oko 500 kb/s dok na drugom kompu koji je žicno spojen to ide do 1.2 mb/s ako ne i više.
Kao i uvjek HVALA SVIMA KOJI SU VOLJNI MI POMOC RJESIT OVAJ PROBLEM.
:)