Vip USB stick ( internet )

poruka: 74
|
čitano: 52.036
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vip USB stick ( internet )
RADNIK kaže...

kod frenda hoce a na moj komp nece  instalirat

Znači da je tvoj usb stick OK. Dakle u tvom kompu ima sistemsku grešku. Dali imaš Cd za instalaciju windowsa?

Nenad
14 godina
neaktivan
nemam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mali update, zna li netko mogu li u taj stick nagurati bilo koju vipovu karticu ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vip USB stick ( internet )
perkoxcar kaže...

Mali update, zna li netko mogu li u taj stick nagurati bilo koju vipovu karticu ?

Mislim da se moze, samo nisam siguran da onda mozes koristit one tarife, to se moraš sa vipom dogovorit, al trebalo bi se moć.

Jer ja preko kartice koju sam dobio za taj stick mogu slat poruke, čak mislim da mogu i zvat, pa zašto nebi bilo obrnuto:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina

Nekad sam ovdje procital da na VIP-ovom mobilnom internetu je besplatno skidanje od 00:00 pa do 06:00 ili 07:00, sad nisam siguran jel sa dobro sjecam i moze li mi itko potvrditi to ?

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 19:55 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina

No one ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...

Nekad sam ovdje procital da na VIP-ovom mobilnom internetu je besplatno skidanje od 00:00 pa do 06:00 ili 07:00, sad nisam siguran jel sa dobro sjecam i moze li mi itko potvrditi to ?

Prvi put čujem, a koristim to čudo preko bonova povremno u kombinaciji s onim preko Carneta pa imam duplo.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina

cura kupuje laptop i treba joj internet naravno.kako nije u mogućnosti uzet žični razmišljao sam o bežičnom ali nemam pojma ništa o tome.

jel može netko reći koji tj čiji je najpovoljniji.s obzirom da je u gradu sa signalom nebi trebalo biti porblema.

može netko malo pojasnit kako to sve ide

hvala

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...

Nije besplatno; plaća se 50kn mjesečno na neku od pretplatnih tarifa. Zove se noćna opcija i vrijedi svaku noć od 00-08h.

I nije samo skidanje nego općenito surfanje je neograničeno counter stoji ne broji MB.

bug caruje, um klade valja
13 godina
neaktivan
evo ovako ja se nekuzim u taj stick internet a tetka me pita kako to funkcionira i sada pitanje koji je net najbolji mislim na vip tmobile i tako to,a drugo pitanje je kako se to produžuje
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dumina kaže...
evo ovako ja se nekuzim u taj stick internet a tetka me pita kako to funkcionira i sada pitanje koji je net najbolji mislim na vip tmobile i tako to,a drugo pitanje je kako se to produžuje

Zavisi koliko ti i sta treba, ako koristis povremeno, po meni je najjeftinija solucija Bonbon, 3kn dan, i imas taj dan 300MB na raspolaganju, ako nadoplatis bonom od 80kn ili 160kn onda imas i opciju mjesecnog paketa koji kosta 45kn mjesecno a imas 4GB ukljuceno u 30 dana.

Nema pretplate, nema ugovora, koristis kad hoces i koliko ti treba.

(to ti je inace od TMobile mreza/kcer)

Za vip nemam pojma kako ide i po kojoj cijeni.

10 godina
neaktivan

S VIP-ovim stickom mogu normalno pirmati poruke u MS Outlook, ali ih ne mogu posalti iz Outlooka (domene su u T-comu). Da li se može nešto promjeniti u postavkama da slanje i primanje radi normalno s desktopa u oba smjera, da se ne moram spajati na T-comov Webmail svaki put kad trebam odgovorti na poruku? Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao outgoing mail server stavi mail.vip.hr

10 godina
neaktivan

Puno hvala macak!!! Konačno radi!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: