tl-wa5210 iskustva

poruka: 15
|
čitano: 5.001
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

dali neko posjeduje ovaj TP-link TL-WA5210 i kakva su iskustva namjeravam da ga kupim i dali zaista u krugu od 15 km moze da uhvati wifi signal?Meni je potrebno do 2 km?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: tl-wa5210 iskustva

To je reklama. No, 2km bi već mogao lovit. Sve ovisi o uvjetima i tvojim željama. Što točno želiš napraviti, jeli druga pristupna točka jaka, gdje ćeš postaviti uređaj, kakva je optička vidljivost, ima li prepreka, moguće interferencije od drugih uređaja, vremenski uvjeti, koju brzinu želiš, itd...
S tim da taj uređaj ne podržava 802.11n standard. Za takve distance bi više odgovarali Ubiquiti uređaji.

14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

imam airlive 1600 usb i na njemu uhvatim recimo 3-4 crte signala e sada hoce li mi jaci signal biti sa ovim tl-wa5210 to mi nije jasno a i jedan i drugi ce biti na istom mijestu tj jeli koliko jaci ovaj TL od airlive??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod TL-WA5210G signal bude sigurno mnogo bolji jer TL-WA5210G ima usmjerenu antenu, a wl-1600 samo omnicu.

14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

ako neko ima da mi pomogne oko ove antene oko podesavanja molim vas da mi se javi platicu za inforamcije koje bi mi pomogle!!!hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imali neko za pomoc mislim ako neko ima obicni tp link mislimd a ce mi biti od pomoci?

17 godina
tl-wa5210 iskustva

sto ti treba? napisi pa cemo pomoci.

Ohne Audi geht es nicht..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

imam problem sada sa tl-5210 se povezujem bezicno na bratov modem i radi mi u "Bridge mode" i imam konekciju na PC!Sada me interesuje kada podesim Repetitor mode ili Universal repetitor netane mi interneta i na PC a nemam ga ni na andrioidu i isto mi se desava kada napravim na aces point i tada nemam interneta!!moze li mi neko pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neko za pomoc

14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Neko za pomoc

12 godina
neaktivan

Ja sam nedavno slagao taj Universal repetitor mode, isto sam imao nejasnoća. Potrebno je na repetitoru namjestiti sljedeće: isključiti dhcp protokol ako je uključen na "glavnom routeru"; ako je IP adresa "glavnog routera" 192.168.1.1 onda namjesti na repetitoru 192.168.1.3 (zadnji broj ne smije biti 1 kao na glavnom). Ako ti s ovim postavkama neće raditi probaj još gateway na repetitoru namjesti na 192.168.1.1. Moraš obavezno postaviti lozinku i tip zaštite na repetitoru identičnu na glavnom routeru.

Sretno s podešavanjem.

p.s. Ljudi više vole teme Iphone vs android, prelijevanje iz šupljeg u prazno, pa nemoj očekivati brzo rješenje.{#}

14 godina
neaktivan
Alpha1 kaže...

Ja sam nedavno slagao taj Universal repetitor mode, isto sam imao nejasnoća. Potrebno je na repetitoru namjestiti sljedeće: isključiti dhcp protokol ako je uključen na "glavnom routeru"; ako je IP adresa "glavnog routera" 192.168.1.1 onda namjesti na repetitoru 192.168.1.3 (zadnji broj ne smije biti 1 kao na glavnom). Ako ti s ovim postavkama neće raditi probaj još gateway na repetitoru namjesti na 192.168.1.1. Moraš obavezno postaviti lozinku i tip zaštite na repetitoru identičnu na glavnom routeru.

Sretno s podešavanjem.

p.s. Ljudi više vole teme Iphone vs android, prelijevanje iz šupljeg u prazno, pa nemoj očekivati brzo rješenje.{#}

Prije svega hvala na odgovoru vjeruj mi da sam i zaboravio na temu kada sam je postavio iz razloga sto niko nije htio da se potrudi za pomoc!!pokusacu da to uradim pa ako sta zapne javim ti se u temi!

14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

pokusao sam i stavio sam samo universal repetitor i dobio sam konekciju na PC ali kada telefonom pretrazim mrezu nadjem njga(vidljiv je) ali kada hocu da se povezem imam gresku da nije tacan WEP sada mi je jos ne jasnije!!Kako nije tacan wep key kada mi je PC poveznan na taj router i imam net na PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

pokusao sam i stavio sam samo universal repetitor i dobio sam konekciju na PC ali kada telefonom pretrazim mrezu nadjem njga(vidljiv je) ali kada hocu da se povezem imam gresku da nije tacan WEP sada mi je jos ne jasnije!!Kako nije tacan wep key kada mi je PC poveznan na taj router i imam net na PC

neko za pomoc

14 godina
neaktivan
tl-wa5210 iskustva

neko za pomoc placam ko mi pomogne!!!Pa valjde neko moze se naci na ovome forumu da mi pomogne!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice