Pozdrav!!
Kod kuće imam Huawei B315 od Tele2, tzv pokućni internet. Problem je što imam 2 situacije - ili mi je slab wifi signal (ne zahvaća cijelu kuću) ili mi je slab mobilni signal (dakle 4G). Ovisno o poziciji rutera u stanu. U planu je uvođenje optike od A1 početkom 2020, gdje koriste Huawei 8245Q2.
E sad tu nastaje problem.
Klasični D-LINK i TP-LINK WIFI ektenderi mi nisu pouzdani, već bih volio koristiti neki Access Point ili možda čak bolje i drugi Router.
Imate li neki savjet kako proći što jeftinije i bezbolnije, s dodatnom opremom koja bi radila i na sadašnjem i na sljedećem ruteru?
Bridge mode ne dolazi u obzir pošto na optici isti nije podržan.
Gledao sam na YT, i 2 specifična videa su mi zapala za oko, odnosno mogućnost konfiguriranja.
E sad, hoće li raditi novi ruter (trebam prijedlog koji uzeti, buđet verzija jer mi je brzina do 20MBit) kao access point na oba Huaweia?
Molim pomoć jer sam noobek :)
Gledao sam ovaj ruter ako bi se spremao za optiku: https://www.amazon.de/TP-Link-AC1750-Dualband-WLAN-Router-Steuerung/dp/B00BUSDVBQ/ref=sr_1_3?keywords=tp%2Blink%2Bac1750&qid=1567765042&s=gateway&sr=8-3&th=1
Ako imate jeftinije riješenje, dobro je došlo.
LP