Preporuka routera

poruka: 3
|
čitano: 1.082
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Preporuka routera
Želio bih kupiti WLAN router koji je prije svega stabilan i na koji ću se spajati wlanom. Dosad sam imao iskustva sa D-link dir-300 routerom koji je btw. smeće od routera. Njega sam spojio sa WAN-om na Speedlink modem/router koji sam dobio od Iskona. Uređaj bi imao vezu, pa malo ne, pa malo da, pa malo ne...
Sa Speedlinkom je bio problem svaki put kad bi se neko od ukućana diskonektao sa neta ja bih izgubio isto vezu(koristim Iskon Carnet), što je veoma frustrirajuće ako se igra online igra.
Zanima me Linksys WRT54GL, no on mi je mao skup, cca 450kn.
Može li preporuka routera koji je stabilan, radi svoj posao a da nije tako skup(do 300 kn). 
vauvauvau jipi ju jipi je
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Preporuka routera

reći za D-Link da je smeće,je potppuna bedastoća..radije priznaj,nisi ga znao iskonfigurirati..

Meni je osobno mrežaš,koji zarađuje za kruh,rekao da je D-Link vrhunac vrhova,a valjda čovjek bolje zna i od tebe i od mene..

Ja mogu samo reći da imam na Optimi,D-Link,model  DSL-2640B,već dvije i po godine,i niti jedna puknuta konekcija,niti ikakav problem..stabilan,i jako konfigurabilan,hardwerski fajervol u njemu,a zaq difoltno povezivanje sa

operaterom je potrebno samo par osnovnih stvari ukucati u njegove postavke..trenutno je aktualan 2640R mislim model,a košta oko 350 kuna...

0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka routera

Konfigurirao sam ga za pppoe konekciju. Kažem ti, uređaj bi radio 30 min, a onda stao pa opet radio i tako dalje. Slažem se da bi skuplji routeri bolje obavljali posao, zato i tražim preporuku - za neki best buy.

vauvauvau jipi ju jipi je
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice