Netis WF-2409 problem

poruka: 4
|
čitano: 4.191
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Router Netis WF-2409 problem

Pozdrav imam problem sa navedenim ruterom

naime kupio sam ruter spojio sve i sad kad idem instalirati preko setupa na njihovom cd-u, tu pode nesto po krivu

prvo provjeri moju ip adresu sve prode ok, onda pinga opet sve ok zatim dode do odabira dynamic IP adress static IP i pppoe, sad odaberem dynamic i sad me prebaci na mac adress settings i i cursor se promjeni u busy i tako cijelo vrijeme, iako je busy kliknem na clone mac adress i on to uradi ali i dalje stoji busy, kliknem na next, nece da ide dalje.E da kad sam odabrao dynamic IP i kliknuo next pitao me za dopustenje pristupa mrezi sto sam mu i dopustio. Internet preko zice je spojeni(iako ovo cudo nije instalirano) ali wifi neda..

Sto mi je ciniti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 22:34 (Tiger P).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Netis WF-2409 problem

itko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Router Netis WF-2409 problem

za pocetak napravi reset routera, ponisti sve trenutne postavke, a onda bez cd-a pristupi routeru pa provaj sve iznova... 

routeru pristupi bez ostatka mreze, dakle samo router i pc s kojega ga podesavas, prvo kabelom, a zatim provaj wireless...

wireless ti mora bit vidljiv ukoliko je to ukljuceno u postavkama routera. ukoliko ga ne vidis ni pod kojim uvjetom, tada jedino preostaje fizicki kvar routera odnosno wireless dijela. 

16 godina
neaktivan
Re: Netis WF-2409 problem
Pozdrav, da ne otvaram temu imam slican problem.
Kupio sam Netis wf2501 ruter.
spojio sam ga u drugoj kuci kako bi mi pojacao signal od AP.
Udaljenost je od prilike 40m.
Imam problem da pola dana radi dobro a onda se dogodi da pise na kompu da provjerava IP adresu i vise se nemoggu spojit na njega nego samo tako vrti.
Drugi problem kad iskljucim iz struje i ponovno ukljucim isto tako pise i prilikom toga opet bi trebao ici podesavati sve.
ako netko moze pomoci puno hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice