Linksys WRT54GL par pitanja

poruka: 5
|
čitano: 3.588
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam sljedeću situaciju: Router od optime koji imam je smeće totalno, veza puca stalno, brzina nikakva, neradi dhcp itd. itd.

Ne želim produživat ugovor sa njima dalje tako da bih si kupio router. Pročitao sam odlične stvari o linksys WRT54GL

na internetu pa razmišljam o kupnji istoga. Pitanje je imali tko od vas ikakva iskustva sa ovim routerom te

da li radi uopće na optimi koja koristi, ako se ne varam, Annex A opremu?

Router bi koristio samo za spajanje jednog kompa i laptopa na wireless, ništa posebno.

Hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro što nitko nezna da li je ovaj router Annex A ili što već? ja nisam uspio pronaći na netu...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Linksys WRT54GL par pitanja
Bene kaže...

Dobro što nitko nezna da li je ovaj router Annex A ili što već? ja nisam uspio pronaći na netu...

naravno da nisi uspio jer se Annex A ili B odnosi na modem a WRT54GL je W.ruter i nema modem u sebi za spajanje na tel. liniju!

17 godina

Tako je... potrazi WAG seriju linksys uredjaja.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aaaaaah {#} a na hrpi stranica sam pročitao da se baš o routeru radi pa sam automatski pretpostavio da može sve >_<

Zahvaljujem na odgovoru!

Može netko preporučiti od Linksysa kakav all in one, da može spajat se na net, wireless koji pokriva solidno prostor

i po mogućnosti da se može printer spojit na njega?

Hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice