Koji motor/skuter vozite? izdvojena tema

poruka: 672
|
čitano: 417.300
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koji motor/skuter vozite?

Honda CBR RR 1000   

2007 godina

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
15 godina
neaktivan
Koji motor/skuter vozite?

Pa neki još vjeruju da je kubikaža najbitnija za brzinu. Iskreno,ne vjerujem ti ni ja da je skuter povukao 105 s dvojicom,ali hajd,neću komentirat to. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zenge ne želim ti uništit fantazije, ali svi brzinomjeri na skuterima lažu. Meni na runneru novom pokazuje 15 km manje, frendu na nrgu 10, frendu drugom na runneru starom oko 15 isto, tako da nemoj se previše poudat u to.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Pa neki još vjeruju da je kubikaža najbitnija za brzinu. Iskreno,ne vjerujem ti ni ja da je skuter povukao 105 s dvojicom,ali hajd,neću komentirat to. 

gle tko je probao vozit taj skuter će mi vjerovat , tko nije -neće.

zato sam i rekao da nije bilo skutera od 50 kubika koji me mogao prestić.

mislim zašto je teško za povjerovat da skuter od 50 kubika ide 105??? ne kužim

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Zenge ne želim ti uništit fantazije, ali svi brzinomjeri na skuterima lažu. Meni na runneru novom pokazuje 15 km manje, frendu na nrgu 10, frendu drugom na runneru starom oko 15 isto, tako da nemoj se previše poudat u to.

kakve fantazije? gjurkij ovo ti govorim koliko mi je brzinomjer POKAZIVAO ,od toga ima 8 godina ziher ,i cajger je bio na 120 km/h što niti jedan skuter TADA nije imao niti je išao kao taj.

{#}

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Prilika kaže...

Ma svakako je ovo bio nalet gluposti al šta se može.

105km/h{#} Ne, ne i ne. Dvojica? Neeeeee

km sat laže nakon 70km/h jedno 13% se odbije, a nek je on napisao 105 pa makar, bolje da si 100km/h stavio  {#}

deco kaj vama nije točno bilo jasno ??????

koji točno dio ???

{#}

eto našla se dvojica bisera koja nevjeruje da jedan skuter od 50 kubika sa dvojicom ide 105 km/h.

105 je točan podatak i niti 1 km/h dolje niti gore ,a sa dvojicom sam napisao jer je išao jednako bio ja solo na skuteru ili vozio još jednog.

ama baš nikakve razlike.

ja i frend ubijamo trećeg frenda koji je solo tada bio na 125 -tici.(neki kinez ali nevažno išao je 100 )

e sad ti ili netko sasvim treći može vjerovat ili nemora meni sasvim svejedno ,jer za raspravu sa djecom nemam vremena,

ja sam napisao kako je bilo, a ako ja lažem onda lažem sebe ne vas.

a i gotovo siguran sam da niti jedna od vas dvojice nikad nije napravio krug sa italjetom formulom jer da je nebi ziher meni NE VJEROVAO.

rekao sam već i reći ću još jednom ,da biti jedan skuter od 50 kubika nije išao tako brzo kao taj moj.....NITI JEDAN.

znači djeco 105 sa dvojicom.

još jednom ponavljam.

skinute sve blokade i rezonantni auspuh.

btw jedini skuter koji je imao sat na 120 kmh

Znači nisi pogledao moj video ubrzavanja Gilere Runner 1998 50cc, graviran je na 120km/h. Daj prestani lupati, za ostalo nemam komentara, reci cu ti nesto, najbrži si i aj ti bok. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
turbojc kaže...

gle tko je probao vozit taj skuter će mi vjerovat , tko nije -neće.

zato sam i rekao da nije bilo skutera od 50 kubika koji me mogao prestić.

Pošto već idemo iz krajnosti u krajnost, rekao si tvoj skuter je bio odblokiran i valjda imao rezonantni auspuh i doima se najbržim. OK. 

A šta je sa momcima koji ulože jedno 1000€ za tuning na 50cc, ni oni te ne bi prestigli?

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Znači nisi pogledao moj video ubrzavanja Gilere Runner 1998 50cc, graviran je na 120km/h. Daj prestani lupati, za ostalo nemam komentara, reci cu ti nesto, najbrži si i aj ti bok. {#}

ne nisam gledao video ,ali eto i tvoj je graviran na 120 i šta je tebi nukelarna fizika ako skuter od 50 kubika ide 105 sa dvojicom ????

{#}

a spike najbrži si prodavaj svojim vršnjacima i klinkama u selu....

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Pošto već idemo iz krajnosti u krajnost, rekao si tvoj skuter je bio odblokiran i valjda imao rezonantni auspuh i doima se najbržim. OK. 

A šta je sa momcima koji ulože jedno 1000€ za tuning na 50cc, ni oni te ne bi prestigli?

dobro eto ajde sada raspravljamo......

pa ako stave 1000 eura u skuter ići će preko 105 to je ziher ali opet ovisi koji model.

ajde stavi na zipa soma eura pa ću te pitat koliko ide to malo govno.

mislim koliko je teško za shvatit da ja ne lažem, to ja samo želim raspraviti za ostalo me baš briga

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
105 je točan podatak i niti 1 km/h dolje niti gore ,a sa dvojicom sam napisao jer je išao jednako bio ja solo na skuteru ili vozio još jednog.

ama baš nikakve razlike.

znači djeco 105 sa dvojicom.

btw jedini skuter koji je imao sat na 120 kmh

Kad sam procito ovaj post na pamet mi je pao Mato i njegov OCan Baotian..{#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina

Piaggio ZIP (dvotaktna verzija)

Znam da ruzno igleda,ali nevjerovatno je koliko ovaj skuterčić može ići!

Start mu je stvarno do jaja,mislim da se neki puno brzi skuteri nebi postidjeli!

Uglavnom sada ima 57 000 km{#},vozi kao daje nov!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni je fuul zanimljivo kako se svi pametnjakovići ovdje javljaju u vezi mog starog italjeta i njegove brzine ,a čudi me da niste otvorili koji youtube filmić di ekipa najnormalnije vozi taj skuter po 100-110 km/h

isto tako niste otvarali raznorazne forume i uvjerili se u moje tvrdnje.

kako to da ostaloj ekipi koja ga ima ili ga je imala s dvojicom najnormalnije idu 95-100 km/h ?

btw pa šta sam rekao par postova prije za piaggio zip.

svatko tko je ikad vozio utrke sa skuterima je njega nabrijavao jer skuter jednostavno leti.

to je općepoznato.

ali glavno da ovdje imamo dva-tri klinca sa svojim gilericama i speedfightovima koji namjerno lupaju td na moje postove jer im skuter nejde smjesta ,pa kao zašto bi neka lijeva marka italjet išao brže od mog

,a utukao sam u svog dva-tri soma kuna?

{#}

smijalica.

ovdje odustajem od daljnje rasprave i još jednom napominjem imate youtube i google.

samo upišite italjet formula 50 lc

LP

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
d4rkd3atH kaže...

Honda CBR RR 1000   

2007 godina

Uf,ja si planiram zavrsetkom faksa uzeti nekog RR-a pa daj mi reci par stvari...

1.Koliko te dodje godisnja registracija + osiguranje i imas li kakav popust ?

2.Koliko pari guma mijenjas godisnje i koje ( sport touring,racing,sportske,hypersport,touring ) i koliko godisnje prijedjes tisuca KM ?

3.Koliko trosi kad vozis umjereno i ne tjeras u visoke obrtaje i koliko kad ga bas cijedis ?

4.Servisi i sta od servisa,imas li kakvih kvarova ?

5.Imas li sta od dodatne opreme ( amortizer volana,slideri/crash barovi,kratki nosac,xenon itd. ) ?

Eto ako nije problem raspisi se,volio bi vec to na papir sve staviti,mozda i na godinu kakvu R6/ZX6R 2003-05. godina jer se nadju dosta povoljno i regani,a najvise me muci godisnji porez,potrosnja,registracija i servisi... 

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Volvox kaže...

kakve fantazije? gjurkij ovo ti govorim koliko mi je brzinomjer POKAZIVAO ,od toga ima 8 godina ziher ,i cajger je bio na 120 km/h što niti jedan skuter TADA nije imao niti je išao kao taj.

{#}

Ma ja ti zenge samo kažem da ti ti brzinomjeri na skuterima su užasno nekvalitetni i krivo pokazuju, čak i ovi digitalni. Znam po tome jer imamo u gradu kod skole one brzinomjere, i uvijek mi na mom motoru pise vise nego na tom brzinomjeru.

Battlelog: Xtream_gjurki
16 godina

Zenga, prosvijetli me i nadji mi na youtube-u da sa dvojicom ide 105 km/h.

Moras shvatit da brzinomjeri na skuterima redovito lazu. Ocito da nemas percepciju koliko je 105km/h. Skuteru sa tako malim motorom je to nemoguce.
Jos ostanes ziv pa kazes da nema nikakve razlike kad dvojicu vuces, i jos to podvuces.. al et, ja cu priznat da sam pogrijesio ako mi nadjes da vuce dvojicu preko 100kmph mjereno sa gps-om.

Ja inace imam yamahu Neos-a 50cc. Mjerio sam s gps-om na mobitelu i pokazivao je da idem nekih 7km/h sporije nego sto je kazaljka pokazivala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 19:35 (passat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobro ok, brzinomjeri lažu i s tim se slažem.

ali kako da ja vama objasnim da je moj skuter s dvojicom išao 105 kmh tj. pokazivao je na satu toliko {#} ??

tada su svi u kvartu govorili da skuter ide prehebeno....(pričam o unatrag cca 8 godina)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Vjerujem i ja da brzinomjeri uglavnom lazu,jer ona Korejska shranja lazu i po 20 + - km/h.

No cudi me da malo kvalitetniji skuteri lazu!

Moj Zipač ne laze,jer sam ga testirao,bilo parelelno vozanje sa autom ili radar pored ceste!

Dok je bio u naj-godinama ubrzavao je do 85 km/h bez problema,u poprilicno ravnim cestama,uz moje "grbljenje" tjela-radi aerodinamike,mogao je i nagurati cak 95 km/h.

Sto je zaista impresivno za tako mali skutercic!Naravno,ipak on ima male gume i poprilicno je nestabilan pri tim brzinama!

E sada,dolazimo do stvari;netko je rekao da skuteri ne mogu ici 110 km/h.....khm......!

Kum mi ima novi Piaggio FLY(isto kao i na mome ima skinute blokade),koji u startu,ne moze prehebati Zipaca,ali nakon 60 km/h brzo stece prednost sve do 115 km/h(opet,naravno mora se "pogrbiti").

Ne bih vjerovao,da nisam probao-testirali smo ga na cesti gdije ima info radar!

Taj njegov Fly nije nista doraden,samo skinute sve blokade!

...Zanima me jel itko pokusavao,ono sto smo mi kao momci na starim Puhovima radili;oturpijati 2-3 mm donje strane klipa i time dobiti dosta jaci motor!?

Jel se to moze na skuterima isto ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Mislim da je to za dvotaktne, a i tu ima puno mudrosti, obrada klipa i kanala na cilindru itd.

Inače brzinomjeri moraju lagati, tj pokazivati malo više, ne znam zašto, ali tako mi je rekao čovjek iz CVH. Također je rekao da za mopede analogni brzinomjer smije imati sklau do 60, pa me čudi kako ovi neki imaju do 120. Valjda neki dvostruki standardi...

Svi smo mi Mentalist.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma to vam je Mato samo sa drugog profila.. odnosno drugog IP-a jer su ga izbrisali s lica mjesta na ovom forumu kako su znali i "umjeli" {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Ako je to istina da tvoj skuter ide s dvojicom 105km/h onda se makni s kompa i odi se k***** po selu.

2 2 hvala 0
15 godina

decki daj te mi neke prijedloge koji skuter uzeti do neki 8 000 Kuna moze i malo vise?

gilera runner 180?

aprilia leonardo 150/250

mozete i vi neke prijedloge dati,znaci nista ispod 150ccm.

hvala!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jel ima netko iskustva sa yamahom ybr 125? Mozete mi rec misljenja o motoru?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tpg kaže...

decki daj te mi neke prijedloge koji skuter uzeti do neki 8 000 Kuna moze i malo vise?

gilera runner 180?

aprilia leonardo 150/250

mozete i vi neke prijedloge dati,znaci nista ispod 150ccm.

hvala!

Da mogu, isao bi glavom kroz zid do runnera 180. Sve je rečeno, i ostali tako tvrde, milan tarot reče {#}

13 godina

Luna 50 {#} 4 godine star nikada nista promijenito na motoru 11k+ kilometara :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni dovoljan. :)

loncin 125 loncin 125
Respect to 191x7
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li tko da vozi Derbi GP1 125 ccm? Il da ima nekoga tko bi ga prodao? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 1:13 (turbojc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima netko da vozi ovdje zongshen bull 250? trebam karburator pa ako neko zna gdje se moze kupit novo ili polovno svejedno... inace sam prezadovoljan s njim, 20kw malo samo sređen, stavljena gljiva, promjenio mu sve one kineske sarafe, stavio did-ov lanac jer se njegov rastegne kao zvakaca nakon mjesec dana, lancanike također nove po narudzbi nitrirane... na njemu su bocne plastike od yamahe yzf250 jer su kvalitetnije i ne pucaju cim ih dirnes (mogu se savijati)... sad jos planiram promijenit komplet governal, stavit renthalov i promijenit poluge kuplunga i kocnice one sto se mogu podesavati ovisno o velicini ruke i da se mogu preklopit, rucku gasa jer je pukla :( i ako budem imo dosta love mozda neki bolji ispuh :) motor ide ko sumanut, sto se masine tice, nema nikakvih problema, dao kolegi da mi malo postela ventile i te sitnice koje su mu inace mana, sad pali na zub, prvo paljenje ide bez coka... prosao sam s njim sito i reseto, vadim mu mast kad god sjednem na njega, i jos uvijek vozi kao prvi dan :) s obzirom na cijenu mogu rec da sam pre pre prezadovoljan... trosi kao upaljac, za razliku od kolegine yz250 koja posrce 9l u sat vremena :)

i da imam jos batinu al onu "vecu" qt-12 50ccm... 5-6 god star nikad nista mjenjano na njemu (osim ulja)... bio samo na 1. servisu kod ovlastenog servisera nakon toga samo ulje promijenim sam i gotovo... skinuo mu blokadu i sad ide kojih 75km/h po ravnom (realno 65) a ako je slucajno nizbrdica i vjetar u leđa cajger dođe do 80 a motor jos ubrzava... :) uzbrdo necu komentirat, pogotovo ako imam suvozaca (mora bit fizicki spreman da me malo pogura :D)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Imam ja zongshena bull 250,moj se gasi stalno cim spustis gas malo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ljubek kaže...
Imam ja zongshena bull 250,moj se gasi stalno cim spustis gas malo

ja nisam bas neki extra mehanicar pa ti ne mogu sa sigurnoscu rec sta je, al kad se to meni desavalo ja ga odvezo kolegi i on mi je ocistio karburator, dize, sve postelao i sad radi bolje nego novi... velim pali bez coka na zub i ne gasi se vise... ako neznas sam nađi nekog majstora da ti to sredi malo, pregleda i tak... ja sam svoj uzeo polovni, bio skoro u raspadu i evo sredio ga kao novi i bolje od toga. das si malo truda i jos promijenis te neke sitnice koje su inace mana tim kinezima i dobijes sasvim solidan motor. vecina ljudi odmah popljuje te kineze isto kao sto sam i ja kad sam ga kupio, al kad ti to neko nastela motor ide ko simplon expres :D npr ja svoj kad sam dobio strasno je pucalo iz auspuha, krepavao je stalno, na zadnji kotac nisam mogo ni pomislit, od kad je postelan nit puca nit krepava, a sad ide na zadnjaka bez beda u 2 brzini. zavrsna obrada im je ocajna al masine i nisu tako lose. bar ja imam takvo iskustvo. samo redovno mijenjaj ulje (svakih 10-ak rh) i motor moze trajat vjecno.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
Ima taj tvoj kolega svoj servis ili nesto?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice