imam vazno pitanje,namjeravam uzeti T240 za 2100 kn...i sad,dali on ima tv tuner,jer T200 i T220 imaju,a koji jos kvalitetni monitor sa tv tunerom u rangu 22"+ i 2500 kn?
T240 da ili ne?
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.284
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam vazno pitanje,namjeravam uzeti T240 za 2100 kn...i sad,dali on ima tv tuner,jer T200 i T220 imaju,a koji jos kvalitetni monitor sa tv tunerom u rangu 22"+ i 2500 kn?
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Samsung+T240+HD&x=723&y=96
puno hvala,2100 kn - 10% + - pdv 22% toliko ce me doc u jednoj firmi po imenu lost:D
nisu ti svi sa tv tunerom, ovi što imaju na kraju oznaku hd koriste tuner
osobno bi uzeo t 220 zbog manje rezolucije, a korist 24" i 1900*1200 reze ćeš osjetiti jedino kod office alata i slično
jedino ako imaš pilu od grafe pa da tera igre na toj rezi, ali prije ili kasnije i ta pila će postat slaba, pa će trebat rezat rezoluciju, što nikako nije poželjno kod lcd-a, stoga najbolja reza po meni je 1650*1080
Ma uzmi T220 ili T240, svi noviji iz te T-serije su predobri, ja imam T-200 (isti samo manji) i predobar mi je. BTW samo Txxx HD ima tv-tuner ali i zato je skuplj.
ponosni sam vlasnik 2xT240HD na 4870X2
Ja nemam zamjerki, koristim jednog kao Tv drugog kao monitor, po potrebi kad sam u poslu onda oba za posao, a kad radim na oba imam mali tv koji zadovolji potrebe gledanja tva
tvoj navedeni nije HD ali i on je dobar ako ti netreba tv.
dobro pogledaj koliko ces bit udaljen od monitora posto tije moja preporuka bar metar :D posto sve blize tome je preveliko...
ako ne mislis montirat, crtat i bavit se arhitekturom i slicnim stvarima nego igranjem onda rade uzmi ''22 posto je velik i jako dobar (takoder ga imam).
A ako je za nesto ozbiljnije onda gruni ''24 i malo se odmakni da te ne zasljepi :D
imam vec 20" samsungov monitor,nego ovo bih koristio da gledam tv na njemu a po potrebi da i pc prikljucim
imam vec 20" samsungov monitor,nego ovo bih koristio da gledam tv na njemu a po potrebi da i pc prikljucim
mislim da cu uzet ovog bez tv tunera jer ionako u svakom kompu imam tv karticu.....kako bi radio uparen sa 4670 1 gb?
mislim da cu uzet ovog bez tv tunera jer ionako u svakom kompu imam tv karticu.....kako bi radio uparen sa 4670 1 gb?