Samsung T220 monitor problem

poruka: 4
|
čitano: 940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ekipa imam tu doma samsungov t220 monitor,do maloprije radio sve 5(sinoć upalio i nisam ga gasio) i sad odjednom je počeo divljati,kao da su tipke zaglavljene ali nisu,znači odjednom izbaci auto adjustment i naređuje se sam i svakih 30tak skundi tako,pa onda slika nestane pa dođe(kao da kabl nije ispravan a probao i s vga i s d-sub i s d-sub to hdmi(na obje strane adapter) i isti slučaj,sumnjam u softwer da mu je dobio po tamburi,ali nisam siguran,pa ako se netko susreo s takvim problemom neka se javi u temi,video uploadam za koju minutu.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Samsung T220 monitor problem

Da, čest problem. Uglavnom bude stvar tipaka. Zamjeni ih i izoliraj kabel koji ide prema kontrolnoj pločici s alu/cu ljepljivom trakom.

www.itelektronika.com
14 godina
Re: Samsung T220 monitor problem
ITelektronika kaže...

Da, čest problem. Uglavnom bude stvar tipaka. Zamjeni ih i izoliraj kabel koji ide prema kontrolnoj pločici s alu/cu ljepljivom trakom.

Danas ću probati bez tih tipaka pa vidjeti hoće li raditi,sada je radio monitor cca pola sata bez problema i opet je bacio auto i opet podivljao.

Evo i video

EDIT
Evo sad podivljao opet i malo sam lupkao sastrane po tipkama i presto je,pridvečer ga otvorim i ištekam sve tipke osim tipke power(odvojeni su preko elektronike za power tipku ide kabl u bočne tipke za naređivanje slike).

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 15:43 (kruskar).
14 godina

Problem rješen,utikač koji je na napajanju i koji vodi do tipki je bio izgleda malo rasheban,obnovio sam spojeve(nanovo zalemio) isto tako i za svaku tipku sam spoj obnovio i za sada 45 min već radi kao urica.

EDIT
Bolje da sam šutio :/

Opet je prisutan problem,moram vidjeti što dalje.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 8:56 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice