Evo neki dan pokušam ući u opcije monitora kad ono ništa...onaj gornji gumb sa strane jednostavno ne radi! Stisnem, a ono ništa :( Ostali rade, eto svi osim ovog glavnog za meni. Šta da radim? Da ga nosim u Vemil di je kupljen(imam još garanciju) ili da pokušam sam popravit?
Samsung T200 problemčić
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.365
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo neki dan pokušam ući u opcije monitora kad ono ništa...onaj gornji gumb sa strane jednostavno ne radi! Stisnem, a ono ništa :( Ostali rade, eto svi osim ovog glavnog za meni. Šta da radim? Da ga nosim u Vemil di je kupljen(imam još garanciju) ili da pokušam sam popravit?
Garancija, servis, uvijek.
Ako se vidi neko oštećenje koje napraviš svijim popravljanjem, možda ti garanciju ne priznaju.
Evo našo sam negdje na netu da možda nije problem do gumba, već do priključka. Naime prije sam imao 6800GT koja je imala samo VGA priključak, a ova 7800GS ima DVI koji sad koristim. Da možda nije do toga? Iako nema nikakve logike da zbog toga tipka za meni ne radi :P
mozda imas neku aplikaciju instaliranu za monitor koja je ugasila menu tipku sto se meni znalo desiti, iako je i moguce da je tipka crkla :)
Ma mislim da je problem u grafičkoj :P Da nije kompatibilna sa monitorom pa zato neće :( Nisam nikad instaliro drivere za monitor jer su recimo "nepotrebni". Znam da je tipka radila sa starom grafom, a sad neće! Eh što me ti sitni problemčići ubiju u pojam :D