Kupia sam si taj monitor za 1.399,00 kn i mogu reći da sam prezadovoljan s njim i da je odličan super povoljan učinkovit brz fleksibilan, sve ima šouuuuuuu
2 ms odazivno vrijeme diš bolje jebate,....... ima u visini 29 cm a u diagonali 51 cm
Kupia sam si taj monitor za 1.399,00 kn i mogu reći da sam prezadovoljan s njim i da je odličan super povoljan učinkovit brz fleksibilan, sve ima šouuuuuuu
2 ms odazivno vrijeme diš bolje jebate,....... ima u visini 29 cm a u diagonali 51 cm
Normalno da je itekako dobar ako ima originalni samsuns panel, mogao si malo nadodat pa uzet 2232BW ili koji drugi samsung od 22 kojem rezolucija 1680-1050 puno bolje stoji nego na 20-desetici no i ovak je dobro, danas kad se kupuje monitor najbolje je uzeti 22 jer je to najbolja kupnja sve ispod toga se bas i ne isplati a to bus skuzio kad ti za godinu dana pocinje dolazit misao hm pa mogao sam uzet i veci pasao bi mi a to ti se bude sigurno dogodilo jer svima bi pasao malo veci nego kaj imaju, onaj koji ima 22 razmislja o 24 i tako dalje od viska ekrana glava ne boli no realno veci od 24 ne treba nikome na kompu i to je to!!!
...za godinu dana pocinje dolazit misao hm pa mogao sam uzet i veci pasao bi mi a to ti se bude sigurno dogodilo jer svima bi pasao malo veci nego kaj imaju, onaj koji ima 22 razmislja o 24 i tako dalje od viska ekrana glava ne boli no realno veci od 24 ne treba nikome na kompu i to je to!!!
Evo tu sam napisao vec prije samo malo srolaj prema dole pa bus nasao moj post!!!
http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-syncmaster-2253bw/9298.aspx?sort=asc&view=flat
Meni su zadnja tri slova ...-CIA
Da to je najlosiji panel Chimei, a cuj sad se tu nist nemoze kaj je to je kakva ti je slika jel vuce na plavkasto ili ljubicasto jel ti boje djeluju isprano!!?
Da to je najlosiji panel Chimei, a cuj sad se tu nist nemoze kaj je to je kakva ti je slika jel vuce na plavkasto ili ljubicasto jel ti boje djeluju isprano!!?
Onda je dobro jer puno Chimei panela ima vrlo vidljivih problema s slikom a opet dosta njih ima ok sliku a to je ocito tvoj, no ti Chimei paneli su nekvalitetniji i to pitanju trajnosti i kvarljivosti najvise tj prije ce crknut i to dosta prije a kak se kaze original je original svi koji imaju Samsung s originalnim panelom a takav je i moj kazu da je slika odlicna i tu problema nema ak izuzmes vidljive kuteve koji nisu najbolji no to nije nikakav veliki problem!!!
A kako znam kad kupujem da li je orginalni panel,mogu li doći u trgovinu i provjerit panel ovako kako kod kuće ili negdje piše(na kutiji i sl.)? Ja sam sa otoka pa naručujem preko interneta...A što se kvara tiče bolje da se što prije pokvari pa ću kupiti neki bolji i orginalniji.
Na isti nacin kak si provjerio doma mozes i tamo gdje ga kupis ak ti to dozvole no kod novih samsunga za to nema potrebe jer svi dolaze sa originalnim panelom a to su T serija T200, T220, T240 i tako dalje pa si tu miran nemas kaj provjeravat!!!
Hvala rambox na objašnjenju.
Moj je CLA, tnx rambox.
Taj sa L oznakom u sredini je isto dobar dosta je blizu originalnom po kvaliteti a cini mi se da je panel bio namjenjen australskom trzistu no su zavrsili posvuda no ne smeta kad je dobar!!!
Ja ga kupio prije tjedan dana, odličan (iako I u sredini :) ).. Stavio bright. i contr. na 15, malo čudno u početku, ali se čovjek navikne, oči se ne umaraju..
Nego, kolika je veličina pixela na 2032 i na 2232?
ja imam 2032BW, i prezadovoljan sam. jedina mana je ta što se sjajna plastika lako ošteti i lako skuplja prašinu, ali zato dobro izgleda. kvaliteta slike - nemam riječi. boje su žive, realne, i oštrina je solidna. jedino mi je đao što nisam uzeo 22''