Samsung P2770H

poruka: 6
|
čitano: 2.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Samsung P2770H - 27"

Bok ekipa,

što mislite jel ovaj monitor vrijedi 2799kn?

Razmišljam o novom monitoru sa full HD rezom pa mi ovaj zapeo za oko (inače, preferiram Samsungove monitore).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Samsung P2770H - 27"

Znači sprema se prelazak na Fermi Smijeh...Šala,a što se tiče monitora po netu se piše da su ljudi jako zadovoljni i da je taj monitor dobar primjer uloženog i dobivenog. 2ms sekunde odziv,kontrast 70000:1 ne zvuči loše,monitor lijepo izgleda,a Samsung ko Samsung uvijek daje žive i lijepe boje. Jedino što bi meni smetalo su touch tipke tj.nema onih standarnih. Također ti neću ni jedan drugi preporučiti jer i ja preferiram SamsungOsmijeh

To be or not to be
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:02 (mirdaVG).
16 godina
neaktivan
Samsung P2770H

Zašto te smetaju touch tipke, meni su zakon. Ne vide se kada se ih ne trebaš a kada takneš samo jednu baš lijepo zasvijetle :)) inače za monitor ne sumnjem da je kvalitetan i lijep ali brate mili pa prevelik je, to je TV a ne PC monitor :)) (27 incha=68.58 cm!!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Samsung P2770H
the economist kaže...

Zašto te smetaju touch tipke, meni su zakon. Ne vide se kada se ih ne trebaš a kada takneš samo jednu baš lijepo zasvijetle :)) inače za monitor ne sumnjem da je kvalitetan i lijep ali brate mili pa prevelik je, to je TV a ne PC monitor :)) (27 incha=68.58 cm!!)

Iskreno neznam. To je valjda stvar navike,jednostavno ne volim kad moram nešto napikavati...Imam touch screen  mob,pa valjda zbog toga Neodlučan

To be or not to be
17 godina
neaktivan
Samsung P2770H

Zaista mi je zapeo za oko hehe.. što ga dulje gledam to mi se više sviđa.

Ako ga ovaj mjesec ubodem na recimo 5,6 rata, taman sam do 12. mjeseca slobodan za razmišljat o božićnoj kupnji grafulje (tako da bi mi i za to bila olakšana odluka - do tada bude bogatija ponuda valjda) Belji se

(nadam se da na godinu neću morati ništa više kupovati od hardveraja onda..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung P2770H
Dado_ZG78 kaže...

Zaista mi je zapeo za oko hehe.. što ga dulje gledam to mi se više sviđa.

Ako ga ovaj mjesec ubodem na recimo 5,6 rata, taman sam do 12. mjeseca slobodan za razmišljat o božićnoj kupnji grafulje (tako da bi mi i za to bila olakšana odluka - do tada bude bogatija ponuda valjda) Belji se

(nadam se da na godinu neću morati ništa više kupovati od hardveraja onda..)

i onda je svizac zamotao....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice