Rs232(db9) to vga konverter.

poruka: 4
|
čitano: 2.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zanima me da li netko kojim slucajem ima rs232(db9) to vga konverter i da li ima koja dobra duša da mi ga pokloni ili proda.

Naime,potreban mi je zbog spajanja jednog prastarog monitora koji ima rs232 konektor sa grafickom karticom koja ima vga izlaz.Ujedno želim pitati da li je to izvedivo tako kako sam ja zamislio i dali bi to šljakalo kako spada? =)

p.s. - ispricavam se ako tema nije smještena u dobar podforum,nisam našao ni jedan slicniji od ovoga. 

Hvala,LP =)

Izgled konvertera koji tražim Izgled konvertera koji tražim
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 2:54 (cryoteK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

itko? :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad vec nitko nema taj adapter...da li mi onda barem netko moze odgovoriti da li je imao slicnu situaciju...i da li ce raditi tako kako sam zamislio?

za one koji nisu procitali temu od pocetka,imam u planu spojiti monitor sa rs232(db9)  ulazom na karticu sa vga izlazom pomocu rs232 to vga kabela koji bi narucio sa ebaya.

zanima me to jer bi narucivao taj kabel sa ebaya,pa ako to ne bi sljakalo onda ne bi narucivao nego bi nasao neki "normalni" monitor sa vga ulazom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 23:03 (cryoteK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Rs232(db9) to vga konverter.

ne postoji RS232-to-VGA (jer je besmisleno), to je CGA.

Na korištenje CGA monitora zaboravi (neupotrebljivo), ili ovako, za cijenu nekog adaptera, kabla.. možeš kupiti ispravan VGA monitor (CRT pa i LCD), bar EGA...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice