Pozdrav, imam jedan problem znaci rezolucija mi je 1368x768 il tak nes al znam da je 13xx na 76x , a ekran je dosta velik , na laptopu imam duplo manji ekran sa istom rezolucijom , kako da povezam na PCu rezoluciju na video settings je na najvise imam zadnje AMD drivere za grafu :s?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je točno model monitora?
Ako sam ja shvatio ti zelis povećat rezoluciju na PC monitoru, jer ti nije jasno kako ekran na laptopu, koji je manji, ima istu razoluciju? Kao prvo, velicina ekrana nema veze sa rezolucijom. Pronađi svoj model na google i vidi koja mu je max rezolucija i onda cemo znat da li postoji problem i pokusat ga rijesit..
To ustvari nije monitor pravi nego je TV ali ima za PC utro Telefunkenov
Netko <.<
Dok je monitor od kompjutera Full HD, a manji je..
Netko <.<
Čemu bumpanje kad nisi odgovorio na jednostavno pitanje?
Ili ti je prekomplicirano napisat točan model?
Napisao sam gore da neznam ime pise samo Telefunken inace je zelevizor-monitor
kako bi bilo da dođeš do monitora i pogledaš šta piše?
Jaoo , jesam li rekao da neznam tocno ime , verziju , ZNAM da je od Telefunkena! Prvo citaj! a onda napisi misljenje!
ti znači očekuješ da netko od nas zavuče glavu iza i pogleda šta piše na poleđini ?
E pa onda recite di mogu nac , naci iza njega je ?
E pa onda recite di mogu nac , naci iza njega je ?
a jok,pisat će na displayu!normalno da je iza njega!viđao sam dosta telefunkenovih 32'' s tom rezom,tako da je moguće da je to maximalna...
Nema potrebe koristiti sarkazam >.<
Očito imaš HD ready TV kad ti ne dopušta staviti FullHD rezoluciju. Dijagonala nema apsulutno nikakve veze s tim.
Uostalom ne razumijem što bi htio, da netko pogađa koji model TVa imaš? Kako ti je i rečeno, pogledaj na stražnjoj strani TVa, obično je sve tamo.
Očito imaš HD ready TV kad ti ne dopušta staviti FullHD rezoluciju. Dijagonala nema apsulutno nikakve veze s tim.
Uostalom ne razumijem što bi htio, da netko pogađa koji model TVa imaš? Kako ti je i rečeno, pogledaj na stražnjoj strani TVa, obično je sve tamo.
čekaj,sad ću pogledat u kuglu....