Bio sam prije 3 dana uzeo LG ultrawide monitor 29'' + dodatno jamstvo od 5 godina.
Odigram par igra,monitor super.
Odem na net prosurfam,malo se pocinjem zabrinjavat.
Odem na yt kad ono fullscreen a sa strane dvije ogromne crne trake,velim ja mora da je neka greska.
Skinem stranger things kad ono crne trake jos vece.
Zovem Protis i pitam ja njih da vratim monitor posto mi se ne svida kad onda oni moze ali kod vracanja minimum 20% vrijednosti vracene robe za manipulativne troskove povrata.
Znam da je moja greska sto nisam znao da ce 21:9 format zgledat sjebano na ama bas svemu sto koristim osim gaminga naravno ali dajte ljudi 20% pa to mi je 500 kuna od ukupne cijene monitora.
Ali pazi ovo ja ne zelim da mi se vrate novci vec zelim da se ista stvar zamjeni drugim monitorom u tom rangu cijene ali nee moraju oni komplicirat.
Desila mi se prije godinu dana ista stvar u Linksu gdje nisam imao nikakvih problema i zamjenio sam tu stvar sa drugom.
Nakon ovog sumljam da cu kupovat u Protisu makar bila i moja greska al nek je njima sad zao sto kod njih vise necu trosit 10 hiljada kuna godisnje...
Moje pitanje je dali se tuzbom ovo moze rijesit posto u zakonu o zastiti potrosaca pise da za svaku web kupnju imamo rok od 14 dana za vracanje
Ja njihov proizvod nisam mogao isprobati posto nemaju ama bas nista u toj njihovoj ''trgovini''