Problemček lg w2453v,jamstvo

poruka: 5
|
čitano: 2.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako sam hiperaktivan jucer docekao monitor u 19 sati. Papiri uredni kupljen u 6 mjesecu. Garancija link, fala bogu sve zivo prisutno. Monitor mi je radio od 19:20 do nekih 5 ujutro.. te sam ga ponovo ukljucio u 8 sati... prije 10 minuta iz cistog mira gledam film i dode crna slika i pise dvi power saving mode... sad izbezumljen neznam sta gasim komp spajam stari 17" lcd ok sve radi, citam da iskopcam komp i monitor i ispraznim struju i ponovo ukopca. Sve sljaka sad, no tu dolazi moje pitanje. Dali je to greska na monitoru, te jel ulazi u jamstvo popravak ako je uopce kvar, posto mi je frend rekao da velika kolicina lg-a tak zna zezat s power savingom, naravno nije mi bitno kad imam garanciju, samo me zanima dali to ulazi u kvar ili ne. Sad monitorcek radi upravo blejim u njega {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa ako je otišao inverter napajanja (a "smrdi" mi da je :) ),onda to pokriva jamstvo.

nosi na servis.

naravno,probaj par puta a ne jednom,ako se desi takav scenarij, na garnciju ž njim...

i za svaki slučaj probaj na drugom kompu ak možeš...

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problemček lg w2453v,jamstvo
vrx kaže...

pa ako je otišao inverter napajanja (a "smrdi" mi da je :) ),onda to pokriva jamstvo.

nosi na servis.

naravno,probaj par puta a ne jednom,ako se desi takav scenarij, na garnciju ž njim...

i za svaki slučaj probaj na drugom kompu ak možeš...

evo sad radi cijelo vrijeme neznam kaj mu je doslo

14 godina

to ti je taj problem sa power save modom što sam ti rekao preko PM-a...imaš mali milijun ljudi na netu koji se žale na to...nekada sve radi ok a nekada sere

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problemček lg w2453v,jamstvo
Cojonero kaže...

to ti je taj problem sa power save modom što sam ti rekao preko PM-a...imaš mali milijun ljudi na netu koji se žale na to...nekada sve radi ok a nekada sere

ok ma sad cu ga imat ovak kak je sad radi, ak krepa bum do linksa isao.. nis fala svima samo me interesiralo dal u jamstvo ulazi eheh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice