Imali li vi više od 60 frejma ili ne monitori od 120hz rade na 120hz brzini i to je več početna prednost (manji motion blur itd) a još ako igrate najpopularnije igre poput dota, dota 2, counter strike, call of duty itd gdje svaki komp novi danas može vrtit preko 80 frejma bez problema je još jedna velika prednost (govorim iz iskustva usporedio sam monitor od 120 hz sa par monitora od 60 hz) tako da vi koji plačete što nemate takav monitor nemojte drugima pisat gluposti da se ne osjeti ako nemaš točno 60 frejma i kakve sve gluposti čovjek može pročitat ovdje lol O.o
http://www.airetechit.co.uk/e-shop/int/ROW/products.php?203723¤cy=USD&livemode=1
Shockwave ima pravo, vidi se razlika.
Normalno da se osjeti razlika (pogotovo u desktop radu), a za sve ostalo ti je potreban i vrlo mocan hardver, nikad culi za vsync? ono sorry, high end kartica vrti neku noviju igru na 120+ FPS-a? otkad to lol?..... ugodnije je igranje na 60FPS/60Hz (ukjlucen vsync) jer sprijecavas screen tearing nego imati 100 FPS/120Hz monitor jer tearing nekada zaista zna biti nemoguc jer zna izgledati kao da igra steka (a ne steka).
Realno gledjauci, to se isplati samo kod starijih igara (ili manje zahtjevnih igara) jer je novi hardver dovoljno dobar da takve igre vrti na vise od 120 FPS-a, dok ces neke igre vrlo tesko vrtiti preko 120 FPS-a..... ajde pokreni BF3, Crysis, Metro i sl. sa novim hardveru, mozes samo sanjati vise od 120 FPS-a (osim ako nemas cf/sli i mocan procesor), u prijevodu racunalo od 15K + kuna (racunam i skupi 120Hz monitor...). Sve je to lijepo i krasno, ostvarivo takoder.... ali samo ako si spreman izdvojiti, kao sto sam rekao 15K + kuna na hardveraj (karikiram) kako bi mogao igrati i nove igre preko 120 FPS-a. Takoder, neces nista biti brzi u igrama ako imas 120 FPS-a, a netko 60 FPS-a..... jednostavno zato sto je jedna sekunda samo jedna sekunda.
Konkretno, konstantnih 120 FPS i konstantnih 60 FPS-a...... nikakve razlike zapravo nema u igrama (autor kupuje zbog igara izgleda), jedno je frame drop (npr. gori je pad s 30 na 20 nego 120 na 100 itd. Ako hoces 3D, ako te ne zanimaju igre i sl.... onda ima smisla, ali bas za igre i ne, jer ti treba mrcina od racunala kako bi ti se igre vrtile na toliko FPS-a i bez screen tearinga. Nedaj boze da ti padne FPS i da igra ne podrzava triple buffering...
E sad, testirao sam BF3 sa tim monitorom i sa nekih 80-90 FPSa vec se lagano osjeti razlika, međutim prava razlika se tek osjeti kad se igra vrti na 120 FPS/120 Hz.
E sad, testirao sam BF3 sa tim monitorom i sa nekih 80-90 FPSa vec se lagano osjeti razlika, međutim prava razlika se tek osjeti kad se igra vrti na 120 FPS/120 Hz.
Jesili plaćao još ikakve dadžbine prilikom uvoza?
Ako jesi koliko te je sve izašlo?
dali netko zna za 2d 120hz monitor dobavljiv u hr, dakle ne 120hz u 3d vec bas da gura u 2d
haj nemojte se prosipat tuda evo vam slika pa vidite
Samo da javim, stigao je BenQ XL2420T i u nas, cijena prava sitnica. ^^
pozz ljudi,samo da pitam kolika je cijena najjeftinijeg 120hz monitora u hrvatskoj?
pozz ljudi,samo da pitam kolika je cijena najjeftinijeg 120hz monitora u hrvatskoj?
Mislim da je ovaj Alienware 120Hz
Malo sam surfa netom i ostalo mi je u sijećanju da ima nekih "velikih" mana pa bi ja rađe odabrao BenQ nego njega.
Uglavnom googlaj malo i vidi sam šta ti paše.