Poz, imam dead/stuck pixel?

poruka: 12
|
čitano: 3.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Poz, prije par dana sam kupio monitor i danas sam primjetio na desnoj strani plavi pixel, na bjeloj pozadini ga uopce nema ali na crnoj se pojavljuje, kad pogledam blize zasvjetli jace pa oslabi pa onda opet jace, zivcira me i volio bih ga se rjesiti

hvala

0 0 hvala 0
13 godina

meni je na mobitelu znalo pomoći http://www.jscreenfix.com/

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Poz, imam dead/stuck pixel?

Ovdje imaš predstavljeno više metoda - od "masiranja" ekrana, do softvera: http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-fix-a-dead-pixel/

12 godina
neaktivan

probo sam taj jscreenfix upaljen je bio pol sata ali nista

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Yoman282 kaže...

probo sam taj jscreenfix upaljen je bio pol sata ali nista

Probaj ostaviti da se vrti dva sata. Ili četiri sata. Ako se ne može softverski, onda ti nažalost ostaje još uglavnom "hardverski", odnosno "masiranjem" ekrana. Ili ćeš se priviknuti s vremenom.

12 godina
neaktivan

a nis budem onda probo sutra 4 sata ostavit taj jscreenfish pa javim kaj bude, ak nis onda cu probat masiranje to ce mi trebat upute da nebi nesto jos gore sj*bo. Da li je moguce da nestane s vremenom? na bjeloj pozadini ga iopce nevidim a na zelenoj jedva ali kao da se pretvori u zeleni pixel kao i pozadin i onda nazad plavi

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 16:08 (Yoman282).

0 0 hvala 0
11 godina
mbaksa kaže...

Ovdje imaš predstavljeno više metoda - od "masiranja" ekrana, do softvera: http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-fix-a-dead-pixel/

Imao sam dead pixel na ekranu valjda 2 godine. Čini se da mi je ovo popravilo stvar 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan

probo sam sa masazom nije upalilo uzo sam spic olovke zamoto u maramicu isklj monitor i pritisno 5 do 10 sec tako par puta i uklj nazad monitor ali nista je*eni plavi svjetlucavi pixel je jos tamo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Yoman282 kaže...

probo sam sa masazom nije upalilo uzo sam spic olovke zamoto u maramicu isklj monitor i pritisno 5 do 10 sec tako par puta i uklj nazad monitor ali nista je*eni plavi svjetlucavi pixel je jos tamo

To citiraš nekog drugog?

A gle - nema garancije da će ti išta od navedenog pomoći! Nažalost, tak ti stvari stoje. Na kraju krajeva može biti da je na tom pikselu jednostavno pokvaren tranzistor pa se ne može oživiti više nikakvim metodama.

10 godina

Pa ako si kupio monitor prije par dana, odi reklamiraj dobićeš novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako nije proslo nego par dana, reci da zelis novi i dat ce ti, imas pravo na to! Nemoj cekati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa tocnije ne bas par dana, u petak je kupljen monitor. Probat cu nagovorit starce da nazovu ovaj tjedan. evo i slika ako ista pomaze, slabo se vidi ali u sredini je

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 18:22 (Yoman282).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice