Imam ne baš novi Samsung monitor i kada sam ga uštekao u komp i upalio komp počeo je zezat-napiše:"Not Optimum Mode Recomanded Mode 1024x1280 (60 HZ).
Šta da radim?(Ne pali Windowse)
Imam ne baš novi Samsung monitor i kada sam ga uštekao u komp i upalio komp počeo je zezat-napiše:"Not Optimum Mode Recomanded Mode 1024x1280 (60 HZ).
Šta da radim?(Ne pali Windowse)
Daj pomozite netko???!!!
znači da je trenutna reza neka druga od one koja napisana. stavi na taj način
Da ali kako taj prozor se cijelo vrijeme vrti po ekranu nemam ni miša ni tipkovnicu,ništa...
probaj preko tipki na monitoru
nece ne reagira
jel baš ni jedna tipka ne reagira!? neznam šta bi moglo bit...
Jedino menu dok nije komp upaljen i piše check:ok ne bih se složio da je ok!
Evo ovo je jedino što trebam znat ništa drugo netrebate objašnjavat:jel stvar u kompu ili monitoru?
Uključi komp.
Nakon POST-a, a prije početka učitavanja Windowsa pritisni i drži F8 tipku dok ne dobiješ izbornik.
Odaberi Enable VGA mode.
Windowsi će se pokrenuti u rezoluciji 640x480, pa to na kraju promijeni u 1280x1024 koliko ti maksimalno podržava monitor.
Ne pali se windows ni ništa samo taj prozorčić ide vamo-tamo i odbija se okolo...
Pročitaj sve poruke na ovoj temi onda češ možda znat.
ja isto imam samsung, al noviji od tvog mislim, al je slično
probaj nekak menu - image reset - yes. možd pomogne
al tipke ne reagiraju nista samo se vrti
Pa ostavi drugi monitor i gotovo.
Buraz mi je kupio novo napajanje za taj komp ušteko ga i sve i kada ga je upalio neki s program otvorio on je stisnuo ok i od onda je tako počelo zezat.
A da neću to mi je jedini monitor za drugi komp.Ako očeš ti mi kupi novi-nisam ja baš bogat =(
Ja imam neki SyncMaster 710N
jesi probo iskopčat iz struje, pa ukopčat... vidi jesi dobro spojio sa grafičkom...
Pa da li se uopće pali komp?
Dobiješ li bilo kakvu sliku???
Nemaš ti problema s monitorom, nego s kompom, čini mi se...
Ne samo se vrti ona poruka koju sam ranije naveo.
Iskopčo sam iz struje,iz grafičke i ponovno spojio oko 10 puta...NIŠTA
Ajde Vi razmišljajte ja moram gasit komp =(
Pa onda je problem hardverske prirode.
Vjerojatno kod promjene napajanja nešto nije dobro spojeno. Ili je nešto krepalo.
Jel komp daje ikakve znakove života (svijetli li nešto na kućištu ili na tipkovnici)?
možd je grafa otišla u vječna lovišta... možda! neznam... koju imaš
Koja ti je grafička,dali ima na sebi dodatno napajanje a nisi ga uštekao?
Ovo mi je drugi komp-onaj daje znakove tipkovnica ne svijetli ali vrti se ventilator na procesoru i napajanju,ja imam za uštekat na grafički i baš na kompo(BIOS)nijedno ni drugo ne radi.
nema nikakvo dodatno napajanje
neku staru neznam ni sam ime...