Poz, imam 2 LED 27" i oni su mi spojeni na DVI (GPU) to HDMI (LED). I imam treći TV uključen 107" u HDMI (GPU) na HDMI (TV). Ova dva 27" mi služe kao monitori na stolu za rad, i imaju extended desktop postavke, ali mi se automatski treći HDMI TV disableo, i sad prebacim HDMI na TV preko daljinskog i nema signala. Pa mi molim Vas ako netko može objasniti kako da omogućim i treći ekran TV ali da mi služi kao recimo kopija prvog ekrana samo?
Podešavanje 3 monitora
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.745
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Graficka koju imas ne podrzava 2xDVI i HDMI ... tj sva tri prikljucka odjednom ... tj ne moze kontrolirat 2 DVI izlaza
Ako se ne varam je to problem... ja imam istu situaciju i rjesio sam je DVI- HDMI HDMI-HDMI DP-HDMI...
Mislim da je to nekakav kontroler u pitanju, ubiti, sa karticom je sve ok, ali nemoze :D
Ovako nešto:
http://global.ebay.com/1-x-2-HDMI-14-a-Splitter-with-Full-3D-and-4Kx2K-340-MHz-New/110852981214/item
(valjda ima za kupiti i kod nas, link je samo radi ilustracije)
Ma mora podržavati, ati 5850 sapphire. Imao sam prije na njoj 3x22" namješteno pod eyefinity. ali mislio sam mozda postoji neka druga solucija sad jer nebih tako bas.
Poz, imam 2 LED 27" i oni su mi spojeni na DVI (GPU) to HDMI (LED). I imam treći TV uključen 107" u HDMI (GPU) na HDMI (TV). Ova dva 27" mi služe kao monitori na stolu za rad, i imaju extended desktop postavke, ali mi se automatski treći HDMI TV disableo, i sad prebacim HDMI na TV preko daljinskog i nema signala. Pa mi molim Vas ako netko može objasniti kako da omogućim i treći ekran TV ali da mi služi kao recimo kopija prvog ekrana samo?
Ovako nešto:
http://global.ebay.com/1-x-2-HDMI-14-a-Splitter-with-Full-3D-and-4Kx2K-340-MHz-New/110852981214/item
(valjda ima za kupiti i kod nas, link je samo radi ilustracije)
It distributes the input of the HDMI signal into the two identical outputs simultaneously.
Ma mora podržavati, ati 5850 sapphire. Imao sam prije na njoj 3x22" namješteno pod eyefinity. ali mislio sam mozda postoji neka druga solucija sad jer nebih tako bas.
ima 5870 i ne podrava...
HDMI i 2 dvi ne mogu zajedno...
mogu ili HDMI+DVI ili DVI+DVI( a cak ni za ovo nisam siguran)
ja imam DP-HDMI-DVI slozeno...
i sada kad ubdodem jos jedan, njega uopce ne pronade sve dok ne disablam HDMI ili drugi DVI