Monitor-televizor

poruka: 9
|
čitano: 3.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitor-televizor

Ovako, planiram kupiti televizor, tj. monitor. Znači želio bih imati "televizor u monitoru" tako nekako pa me zanima na što sve moram obratiti pažnju, moram li nešto hardverski nadograditi u kućištu i sl.? Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Monitor-televizor
Defa.psd kaže...

Ovako, planiram kupiti televizor, tj. monitor. Znači želio bih imati "televizor u monitoru" tako nekako pa me zanima na što sve moram obratiti pažnju, moram li nešto hardverski nadograditi u kućištu i sl.? Hvala.

Uzmeš standardni monitor za PC i ugradišTV karticu. Imaš ih raznovrsnih: Kao usb stick ili PCI kartica. Gledaj da ima DVB-T.

Možeš uzeti i monitor s ugrađenim tunerom (link), tad gledaš tv i ako je PC ugašen.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Monitor-televizor

Zanima me bi li se isplatio ovakav monitor i koliko su kvalitetni LG-jevi monitori?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Monitor-televizor

Imam Samsunga T240HD i opcenito je vrlodobar , no steta je kaj podrzava samo MPEG2 , al dok bolje razmislim kolko ja gledam TV ...{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
308gtsfan kaže...

Zanima me bi li se isplatio ovakav monitor i koliko su kvalitetni LG-jevi monitori?

to je smece, kolko para imas?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
308gtsfan kaže...

to je smece, kolko para imas?

Pa mislio sam kupiti neki do 1500 kn

16 godina
neaktivan
Monitor-televizor

Ako može preporuka do 1.500 kn monitor sa tv tunerom i dobrom slikom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
308gtsfan kaže...

Ako može preporuka do 1.500 kn monitor sa tv tunerom i dobrom slikom?

Ja bih isao na Samsung T22A300 !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-i5-2500k-konfa--komponente/140613.aspx?page=0&jumpto=2760124&sort=asc&view=flat

Evo ovdje se prodaje LG led tv M2550D za 1450kn. Ja imam istog 23`i prezadovoljan sam :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice