Ovako kupujem monitor od 23", full HD (rado bih lcd led,ali nije nužno) iz protisa za nekih 1200kn.
Evo link gdje su filteri već stavljeni samo prepporučite.
Ovako kupujem monitor od 23", full HD (rado bih lcd led,ali nije nužno) iz protisa za nekih 1200kn.
Evo link gdje su filteri već stavljeni samo prepporučite.
Ljudi pomozite, sutra bih trebao ići kupiti.
Najbolje je da vidiš monitore upaljene dok prikazuju neki film pun boja npr.
Pa biraj koji ti se sviđa. A razlika u LED i običnom je mislim samo osvjetljenje.
POgledat ću još svakako prije kupnje, ali mislim da ću uzet ovog flatrona, gledam po netu i puno ljudi veli da je odličan.
Evo ga suzio sam izbor na ova dva:
Stvarno neznam kojeg da uzmem, gledao sam ih i slikom su veoma slični, oboje su na bazi Flatron engina. Cijena im je praktički ista, razlika je 5kn, oba su full hd, samo je ovaj led.
1 | 1.LG E2340T-PN 23" LED |
---|---|
16 | 2.LG Flatron W2361V-PF 23" |
Ja sam uzeo ovaj i jako sam zadovoljan.
http://www.comel.hr/katalog/monitori/280002/acer-22-a221hqlbd-led
Stvarno neznam kojeg da uzmem, gledao sam ih i slikom su veoma slični, oboje su na bazi Flatron engina. Cijena im je praktički ista, razlika je 5kn, oba su full hd, samo je ovaj led.
Mislim da je razlika samo u osvjetljenju, iako bih ja osobno uzeo ovaj drugi.
Mislim da je razlika samo u osvjetljenju, iako bih ja osobno uzeo ovaj LED.
Ma vjerojatno ću uzet onda ovoga s lcd ekranom jer vidim da je većina za njega glasala,a i čuo sam neke priče kao da to što se kod nas u hrv. deklarira kao led vani
se niti ne smije, čak mislim da sam to tu negdi u nekoj temi vidio.
Maloprije sam kupio monitor, sve složio, spojio preko dvi, i sad mi je nekako malo previše nagnut prema meni, može li se on naginjati ili to tako mora ?
Skužio, sada mogu reći da sam zadovoljan.
A gle, najbolje ništa. razliku između 24''(16:9) i 22''(16:10) nećeš ni primjetiti.