Da li je moguce spojiti CRT sa LCD ?

poruka: 11
|
čitano: 1.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Da li je moguce ovo dvoje spojiti, da imam jednu sliku na ova dva monitora ? Ono cisto radi hvalenja, jer zelim da radim modiranje PC-a, pa cisto da ljepse izgleda ? Uzimam 22" monitor uskoro pa bio ga htio spojiti sa ovim starim CRT monitorom.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Da li je moguce spojiti CRT sa LCD ?
DarkoKwon kaže...

Da li je moguce ovo dvoje spojiti, da imam jednu sliku na ova dva monitora ? Ono cisto radi hvalenja, jer zelim da radim modiranje PC-a, pa cisto da ljepse izgleda ? Uzimam 22" monitor uskoro pa bio ga htio spojiti sa ovim starim CRT monitorom.

Mislim da možeš - novi monitor na DVI , a stari na VGA izlaz.

13 godina
odjavljen
mstaglicic kaže...
DarkoKwon kaže...

Aham hvala, toga se nisam ni sjetio, graficka mi bas i ima izlaze za dvi i vga :)

Ali kako da ih merdzujem ? Ovaj 22" ce imati vecu rezoluciju od ovog CRT monitora, pa sigurno cu morati istu rezoluciju stavljati. Da li ce se oni sami spojiti cim ih ja spojim na izlaze ili moram neki software imati ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 10:39 (DarkoKwon).
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
mstaglicic kaže...
DarkoKwon kaže...

Aham hvala, toga se nisam ni sjetio, graficka mi bas i ima izlaze za dvi i vga :)

Ali kako da ih merdzujem ? Ovaj 22" ce imati vecu rezoluciju od ovog CRT monitora, pa sigurno cu morati istu rezoluciju stavljati. Da li ce se oni sami spojiti cim ih ja spojim na izlaze ili moram neki software imati ?

Eh to ti ne znam .
Ovisi koju grafičku imaš i o njenim mogućnostima u samom control centru ( ATi ili NVidia ).

13 godina
odjavljen
E hvala brate snasao sam se, nasao sam u grafickom control panelu, jednostavno je, hvala.
Darko
16 godina

Zašto ista slika? Stavi na extended desktop, pa uživaj u dodatnom prostoru, na nativnoj rezoluciji svakog monitora

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
E hvala brate snasao sam se, nasao sam u grafickom control panelu, jednostavno je, hvala.

Ništa , samo bi bilo dobro da lijepo uštimaš rezoluciju što je bolje moguće jer neće biti ni malo ugodno radit na tako 2 monitora različite veličine.

P.S.  Imaš gumb Hvala tu dolje , pa ga slobodno ponekad i upotrijebi :)

14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Zašto ista slika? Stavi na extended desktop, pa uživaj u dodatnom prostoru, na nativnoj rezoluciji svakog monitora

Da, može on i tako što bi mu bilo 100x bolje, al kad hoće kako je rekao istu sliku na 2 monitora - nek mu bude :D

15 godina

mstaglicic kaže...
DarkoKwon kaže...

Ništa , samo bi bilo dobro da lijepo uštimaš rezoluciju što je bolje moguće jer neće biti ni malo ugodno radit na tako 2 monitora različite veličine.

imas i ti gumb edit, a ne da postas 2 posta za redom :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 10:54 (Rasho).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rasho kaže...

mstaglicic kaže...
DarkoKwon kaže...

imas i ti gumb edit, a ne da postas 2 posta za redom :D

Sorry, my bad :(

13 godina
odjavljen
Pa to cu i uraditi, nisam mislio da imam dva destkopa, vec da imam jedan.
Darko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice