Lg w2361v

poruka: 17
|
čitano: 5.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Monitor lg W2361v

U predhodnom postu netko je spomenuo i ovaj monitor. Imate li kakvih informacija o tom monitoru, kosta oko 1450kn ili mozda znate za neki bolji po toj cijeni, dakle best by u tom rangu. Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvim sugestijama.

Pozdrav citateljima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Monitor lg W2361v

U prošlom broju Bug-a (203) je dobio prilično solidnu recenziju. Pročitaj taj članak o 16:9 monitorima ako možeš. Evo još par recenzija ovdje (pogledaj njihov vodič za kupnju monitora od 23'' do 28'' i 22'') i evo ovdje par recenzija ljudi koji su ga kupili. Ja sam jučer naručio Samsung P2370 u ADM-u koji je skuplji pa te možda to ne zanima.

15 godina
RE: Monitor lg W2361v

Ja imam taj monitor i mogu ti ga preporuciti. Dobar je zaista. No moram ti napomenuti jednu stvar, ako koristis VGA izlaz a ne DVI i ako cesto koristis opciju u windowsima da ti se monitor gasi nakon nekog vremena.  Naime kada je monitor spojen preko VGA, ne kuzi power saver mod, i kada se ugasi, zapravo se ne ugasi vec ima neki text i kruzici neki idu...mislim da pise "please check your connection"...tako nesto. Uglavnom lampe rade cijelo vrijeme... To se ne dogadja kod DVI spajanja...nemam pojma u cemu je fora. Probao sam potraziti pomoc na forumima no nisam dobio odgovor.

17 godina
neaktivan
Lg w2361v

Jos sam nesto primjetio sto ne razumijem Postoji nastavak na naziv modela v-pf, koliko sam vidio u opisima, nema nikakve razlike, ima li tu kakvog objasnjenja?

Tnx.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg w2361v

da to sam i ja skužio i mislim da ti to nema nikakve veze to ti je ista spika ko npr... k700 i k700i nema nikakve razlike nego ljudi zaborave to napisat i onda zbune druge;uglavnom i ja imam taj monitor  i zaista sam zadovoljan nikakvih problema,slika savršena,vanski izgled odličan,o cjeni neću ni pričat  i mislim da je to definitivno best buy-monitor trenutno!!!

"you hit me we hit you"-mafia
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 22:56 (debs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lg w2361v

Mene zanima kako se ovaj monitor nosi sa backlight bleedom, ako može screnshoot od nekoga tko ga ima.

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lg w2361v

Evo ti jedna fotka...inace nakon sto sam snimio ovu fotku, tek sada sam vidio bleeding na dnu....ono, stvarno ne vidim to prostim okom, ali fotic je zabiljezio to...tako da znas, golim okom se ne vidi,mozda samo mrvicu ako se namjestas da vidis.

[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/43998de6.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 16:50 (Ivan_T).
16 godina
Lg w2361v

Ej link ti ne radi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg w2361v

Monitor je stigao doma, nazalost za sada nemogu nesto vise reci o njemu, jer jos uvijek radim sa bartonom na 2500 i prastarom grafickom karticom 5500, dakle dok ne sredim komp, nadam se oko nove godine, ne mogu dati nikakve informacije o kvaliteti.  Ovo sto sada vidim je da je monitor ogroman, komotno dva programa idu jedan pored drugoga, nevidim nikakva probijanja, uglavnom odlicno na malim postavkama. Kada sredim masinu, onda cu dati prve prave dojmove.

0 0 hvala 0
16 godina

Pa nema veze kakvu imaš konfu, ako monitor ima nekakvih mana primjetit češ ih i na nekoj kanti i na najjačem stroju. Jedino što se tiče igara situacija je banana i jedino rješenje je nova konfa. E sad mene zanima da li možeš postat sliku od tvog monitora da vidimo kako se snalazi u reprodukciji filmova, slika govori tisuću riječi!Namigiva

15 godina
neaktivan
Lg w2361v

Pozdrav svima.

Kupio sam ovaj monitor prije tjedan dana, sve šljaka OK, ali ne mogu pronaći Win7 drivere za njega.

Zna li netko gdje ih mogu pronaći?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Ej link ti ne radi!

Radi, radi..Pustio je ono "IMG" na kraju...pa samo bez toga otvori.. Namigiva

Tko hoda, ne trči! ; Bolje biti cijeli život bogat nego 1 dan siromah.
16 godina
Lg w2361v

Moram reći da osvjetljenje stvarno dobro izgleda i da LG ima puno manji bleed od samsunga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg w2361v

imam 2 pitanja,znali itko kako podesit kut gledanja odnosno kako naguti monitor prema nazad probo sam iz sve snage ali kao da je zaglavljeno (možda postoji neka caka),i drugo je kupio sam hdmi kabel kako da namjestim da mi slikabude od ruba do ruba jednostavno neide sa svake strane i gore i dolje i ljevo i desno imam po 3-4cm crne praznine(iritantno)???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg w2361v

itkoooooooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg w2361v

dajte ljudi mislim stvarno bi bio red da mi  pomognete :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
problem sa forte managerom

Imam problem sa forte managerom. Naime instalirao sam forte manager, ali mi se ne otvara ni jedna opcija na njemu osim check updates(check updates nema smisla pošto mi se tamo nudi verzija programa starija od ove moje).

Čak mi ni opcija help ne radi, iako je osvijetljena. Nevjerovatno!!

Radim u windows XP koji su, usput rečeno, originalni. Ne znam u čemu je problem.

Pomagajte!!

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice