LG flatron W2241S

poruka: 11
|
čitano: 8.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LG flatron W2241S

Ima li tko kakvog iskustva s doticnim monitorom, cijena mi se cini relativno ok, 1100 kunica, ili ima nesto bolje u tom cijenovnom razredu, dakle, oko 1000 kunica, unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj sugestiji!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG flatron W2241S

Evo ja imam iskustva sa lg w1934s monitorom,kao sto vidis to ti je isti model samo u 19" izvedbi.Monitor je jako ljep ako ti je estetika bitna,crna mat plastika,ljepo izgleda na stolu,ako si estetski tip onda ti to mozda nesta znaci.Sto se tice slike,nista joj iskreno ne fali,kao i kod svih drugih lcd-a to ti je sve vise manje isto,lcd panel je takoder mat kao i plastika samog uredaja tako da se ne moras bojati za problem sa odsjajem.E sad ja sam ga kupio prije nekih pola godine i za sada mi se pojavio jedan zaglavljeni pixel crvene boje (vidi se samo na crnoj podlozi ) , tako da si uzmes to u obzir ako mislis kupiti , jer bi to mogao biti znak da ce ih doci jos , cega se ja bojim ali se ujedno i nadam da ih vise nece biti. Eto toliko pa ako sam pomogao...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: LG flatron W2241S

izmasiraj lagano taj pixel pa ce nestati,pozz

17 godina
neaktivan

Zahvaljujem na informaciji, nisam neki esteta, vise me interesira kvaliteta prikaza, trenutno radim sa philips-ovim 17" crt-om, pa moram nabaviti nesto novog, jer je ovaj jednostavno pretezak, TNX!

16 godina
neaktivan
LG flatron W2241S

A izmasirat cu ja njega vec,pasti ce neki stiskavac,ako nebude htjeo nestati sam od sebe ,naravski jel:) Pozzz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG flatron W2241S

Evo ja sam bas uzeo ovaj monitor prije par mjeseci... Prije njega sam imao BENQ 17" LCD 4:3... Sto se tice LG-a W2241S, za sada nemam primjedbi... Jedina primjedba je ta sto ga nisam mogao naci sa DVI-em jer dosta mi igra ulogu to posto se bavim dosta grafikom... Sto se samog prikaza slike tice, monitor moze proci iako mi se ponekad (mozda jer previse sjedim za racunalom, pa se oci umore) cini da mi slika na njemu titra... Ne znam zasto, ali eto... Cijena je totalno prihvatljiva! Ja sam prije godinu dana iste novce dao za gore navedeni monitor koji je totalno smece u usporedbi s ovim! E da... Mana ovog monitora... Previse se vidi prasina na toj mat boji... No dobro, ja sam takav da mi to smeta. Vjerujem da ima onih kojima to nije ni najmanje bitno... I jos jedna meni ogromna mana... Zasto je tako nizak?! Zar nisu mogli postolje napraviti na izvlacenje?! Pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Interesantno, procitao sam recenzije monitora u bug-u i vidim da ima, navodno, i kvalitetnijih za skoro istu cijenu. I sada se tesko odluciti za neki konkretni tip, vec se ide na 24" za relativno prihvatljivu cijenu, koja ce vjerojatno i dalje padati, a nemam masinu koja bi to mogla i potjerati (barton na 2500+) pa mi se cini da je najbolje jos sacekati da cijene jos padnu, pa tek onda... Pozz

16 godina
neaktivan
LG flatron W2241S
E pa dok cijene monitora padnu, ti se fino opremi novim ljubimcem, pa ces tjerati sve sto ti dode pod ruku... :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG flatron W2241S

pozz!!

Uprvo sam ovo trazila po netu,imam isti monitor tu naveden..

koristim ga oko 1.6 god,docim sam ga upalila imao je mrvi piksel zelene boje,jedna mala tockica skoro pa nevidljiva..

sad su poceli problemi,zanimljivo samo u kasnim nocnim satima slika pocme titrat u obliku snopa uskih uspravnih crta.

graficka je u redu,comp ociscen kistom i usisivacem ali to se i dalje događa.

dali je tko imao takav problem,ako nije dal mozda zna o cem se radi,iz servisa su mi monitor vratili da oni e vide nista i zbilja zadnjih dana i nema nista,ali to nije rijesenje??

UPUTITE ME STA BI MOGLO BITI!! Poljubac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristim ga jedno 2 godine, radio je savrseno do nedavno. Jos uvijek nemam mrtve pixele ali te linije su pocele bljeskati.

Prvo sam mislio da je graficka, pa sam je cak slao i na servis, dopisivo se sa Sapphireom, ugl valja. Tak da je monitor... pregrijava se (vjerojatno se unutra nakupilo prasine, a ne zelim ga otvarat jer se gubi garancija). To je taman pocelo s ovim vrucinama a ja mulac nisam primjetio na vrijeme. Ugl, preko bas najvecih vrucina hladi ga po nekoliko minuta ventilatorom svakih pol sata - sat i nece ni pocet bljeskat.

15 godina
protjeran

Oboje izreklamirajte svoje LCD unite...

Neispravni su. Imaju napuhane kondezatore.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice