LCD treperi

poruka: 5
|
čitano: 3.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LCD treperi

LG Flatron w1934s dakle 19' mi je počeo 'treperiti'.

Znaci,horizontalne linije koje trepere jedva vidljivo u pozadini,tesko za objasniti,izgleda kao kad imate problem sa V-syncom,samo što ne izobličava sliku.

Najviše se primjeti na crnoj pozadini.

Problem prisutan u 3D aplikacijama,reproduciranju video sadržaja LQ i HQ,igrama dakle stalno manje-više.

Nije pomoglo mjenjanje refresh ratea,nije do grafičkih drivera,sve je spojeno kako treba.

Monitor je star oko godinu i nešto.

Ako ima ko ideju ili je cuo za/imao slican problem.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LCD treperi

pozdrav

ukoliko te crte izgledaju crvenkasto, ja sam imao problem na srot monitou hyundaiu, nekad bi pomoglo kadse lupio odozgora ili počačkao sa spojevima kabova iz monitora ali trajno riješenje je bilo zamjena monitora:(

Sil
15 godina
LCD treperi

probaj spojiti na neki drugi komp da vidiš da nije problem do grafičke (mada ne vjerujem da je grafička)

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LCD treperi
Sill kaže...

pozdrav

ukoliko te crte izgledaju crvenkasto, ja sam imao problem na srot monitou hyundaiu, nekad bi pomoglo kadse lupio odozgora ili počačkao sa spojevima kabova iz monitora ali trajno riješenje je bilo zamjena monitora:(

Heh,tako sam lupao po 17' CRT-u davno {#}

Geophysics kaže...

probaj spojiti na neki drugi komp da vidiš da nije problem do grafičke (mada ne vjerujem da je grafička)

Spojio na laptop nedavno ali kratko jer ima integrirani 4200 radeon koji pravi probleme oko second screena tako da nemogu ni sliku dobit kako treba.

Cisto sumnjam da je grafa,nije ni godinu dana stara i ima aftermarket tako da...

Potpis.
15 godina
neaktivan
LCD treperi

Poigrao se malo bolje sa opcijama samog monitora,(zadnje a trebalo je biti prvo za past na pamet) izgleda da mi je vec dugo na 'day text' opciji koja nekako zatamni ekran,vratio na normal,podesio malo kontrast i brightness,sve ok.

I da,uzalud otvorio temu {#}

Lock.

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice