LCD monitor bez ili bijele boje

poruka: 3
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LCD monitor bez ili bijele boje

Dakle u potrazi sam prvenstveno za monitorom bez boje ali dolaze i u obzir bijeli lcd monitori. Koji modeli su dostupni kod nas? Hvala

projektilski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LCD monitor bez ili bijele boje

Odavno nisam vidio monitor bez boje - crno-bijeli (ili crno-zeleni ili crno-žuti) - na tržištu; možda se nađe koji u antikvarijatima {#}.

Šalu na stranu, najjednostavnije je ubaciti upit monitor white (ili monitor silver) u nabava.net i pogledati što se nudi - modeli iz AOCa, Asusa, Acera, Philipsa i Fujitsua. Također, BenQ, NEC i (čini mi se) Viewsonic imaju monitore bijele boje kućišta, pa možda naletiš na njih u nekom shopu (letimični pogled na nabava.net - izgleda da ti modeli nisu prisutni na našem tržištu).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:08 (hrx).
13 godina
odjavljen
Re: LCD monitor bez ili bijele boje
projektilski kaže...

Dakle u potrazi sam prvenstveno za monitorom bez boje ali dolaze i u obzir bijeli lcd monitori. Koji modeli su dostupni kod nas? Hvala

Npr. ovaj: http://www.links.hr/?naziv=monitor-23-led-aoc-i2353fh-ips-5ms-250cd-m-1000-1-d-sub-hdmi-bijeli-wide&option=artikl&id_kategorija=100332650&id_artikl=100.332.163

Pomoglo bi kada bi znali do koliko love tražiš,koju rezoluciju i dijagonalu.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice