Kupio bih neki monitor 20+ incha za gaming, gledanje filmova itd...
I sada me zanima kakvih ima
Cijena do 2500 kn
Možete mi predložit neki
hvala
Cijena do 2500 kn
Možete mi predložit neki
hvala
Cijena do 2500 kn
Možete mi predložit neki
hvala
Jel 20+ ili 23+ inča? jel te zanima IPS ili TN?
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=etfs3hea01-monitor-lcd-acer-s243hlabmii-24-1920x1080-full-hd-led-backlight-120000001dcr-176-176-2ms-vga-hdmi-mm-black&code=ET.FS3HE.A01&cat=monitori--tv
Uštediš i 100€.
Citiram iz Bug-a: "Pravo je čudo da ovaj odličan acerov monitor stoji manje od 2000kn"
Mislim da ti je to odličan monitor za tvoje potrebe, večina koje znam da ih imaju su prezadovoljni i slikom i dizajnom.
taj acer je stvarno izvrstan izbor, dodao sam njega i još dva u ovu usporedbu.
sa sva tri ne moš pogriješit, ja bi ipak AOC. ;)
Možeš i za novce koje si naveo na početku kupiti ACER MONITOR S273HLBMII
Možeš i za novce koje si naveo na početku kupiti ACER MONITOR S273HLBMII
do 2500? ipak teško ako kupuje u hrvatskoj ;)
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=etfs3hea01-monitor-lcd-acer-s243hlabmii-24-1920x1080-full-hd-led-backlight-120000001dcr-176-176-2ms-vga-hdmi-mm-black&code=ET.FS3HE.A01&cat=monitori--tv
Uštediš i 100€.
Citiram iz Bug-a: "Pravo je čudo da ovaj odličan acerov monitor stoji manje od 2000kn"
Ja sam ga kupio koncem prošle godine i mogu reč da je zakon!
zanimljivo , ja sam bio nadomak kupnje toga acera i svi su me počeli silovat da kupim ips točnije da cekam dell u2311h , i evo sad ga cekam , ako ga ne uspijem nabavit kupujem i ja toga acera , opasno mi se sviđa i svi ga hvale.
zanimljivo , ja sam bio nadomak kupnje toga acera i svi su me počeli silovat da kupim ips točnije da cekam dell u2311h , i evo sad ga cekam , ako ga ne uspijem nabavit kupujem i ja toga acera , opasno mi se sviđa i svi ga hvale.
Jel si probao nazvati TECOM-TRADE, gđica Nina Jantol, njantol@tecomtrade.hr , meni su rekli u Combisu, koji je jedan od glavnih uvoznika i distributera Dell, da se javim toj ženi ako me zanima maloprodajna kupnja monitora, ja sam pitao za Dell U2410, al nezna za U2311
I meni su u ADM-u, Protisu i Telebitu rekli da će Dell tek doći sredinom mjeseca, a ja ga uspio već sad nabavit, evo kupio ga danas, dolazi mi sutra ili u pon.
Jel si probao nazvati TECOM-TRADE, gđica Nina Jantol, njantol@tecomtrade.hr , meni su rekli u Combisu, koji je jedan od glavnih uvoznika i distributera Dell, da se javim toj ženi ako me zanima maloprodajna kupnja monitora, ja sam pitao za Dell U2410, al nezna za U2311
I meni su u ADM-u, Protisu i Telebitu rekli da će Dell tek doći sredinom mjeseca, a ja ga uspio već sad nabavit, evo kupio ga danas, dolazi mi sutra ili u pon.
pa evo nazva sam ih i kaze mi zena da sigurno dolaze tokom iduceg tjedna i da bi cijena trebala ostati ista , pa kaze da nazovem tokom iduceg tjedna , ajd super xd.
Daj please napiši koja će mu biti cijena.
Daj please napiši koja će mu biti cijena.
a ti si pretpostvaljam nesposoban upisat na google tech-trade i nac taj ekran na njihovo stranici ? cijena je 1590+pdv.
u telebitu kažu za dva dana
u telebitu kažu za dva dana
:) Možeš slobodno zanemariti to što piše na telebitovoj stranici jer stalno krivo piše. Konkretno za taj monitor već mjesec dana svaki dan piše različito. Stiže danas, stiže sutra, stiže za 2 dana, stiže za 6 sati. To ti bezveze piše, ne obaziri se na to. Možeš dić obrvu tak kad vidiš da piše da je dostupno odmah.