Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.557
|
čitano: 5.648.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koji monitor kupiti
softwaremaniac kaže...
molnyi kaže...

Pozdrav,

Kolegi treba monitor do 3.500 kn +/- 200kn... Poželjno je da je UW 29-32", bitna je kvaliteta slike (dosta gleda filmove i radi obradu fotografija, te takoder nešto malo igra igre - LoL i Hearthstone) i bitna je funckija podešavanja po visini.

Može neka preporuka?
Hvala :)

Recimo LG 29UC88-B. Jedino ne znam koliki je IPS glow.

Aha, a onda da nije IPS, može li proći Samsung S29E790C?

Nešto je čak i jeftiniji i VA je... 

Ima itko kakva iskustva?

Bene docet, qui bene distinguit.
17 godina
odjavljen
Koji monitor kupiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XXX kaže...

Koja je onda razlika između LG 29um68-p i LG 29UC88-B?
Ovako na prvu mi izgledaju isto.. 

11 godina
neaktivan

Imao sam Samsunga dan i po, odličan je monitor, ali je imao jedan mrtvi piksel pa san ga vratija. Sad mi se pari da ću se prebacit na 16:9 Dell U2715H, a čitao sam recenzije iz BUG-a od prije par mjeseci, dakle ovaj Samsung šta sam imao nije se nešto iskazao, a ovaj LG UM68 je best buy, pogotovo za gamere. Sve drugo je u višem cjenovnom rangu. Koji monitor je po njima dobar, bolje izrade od LG, to je ASUS na linku https://www.links.hr/hr/monitor-29-led-asus-mx299q-ips-5ms-300cd-m2-80-000-000-1-dvi-d-hdmi-dp-srebni-100333128

Sad sve je stvar odluke, ja još nisam na čisto šta želim, vidit ću kroz koji dan, ubija me mrtvi piksel i tramak, izubija san 230kn na vraćanje pošiljke, dok recimo edigital preuzima trošak vraćanja ako je mrtvi piksel u igri.

17 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Dal postoji kokav monitor u rangu  do max 3500kn a da je G-sync i minimalno 29" ultrawide? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Misilm da nema UW G-Sync monitora u HR.

15 godina
molnyi kaže...
XXX kaže...

29um68-p je ravan, a 29UC88-B zakrivljen

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
13 godina
neaktivan
TexW kaže...
molnyi kaže...
XXX kaže...

I to je sve?...
jbt skoro... 2k kuna razlika, onaj samsung mi se cini nekako najbolji .

15 godina
molnyi kaže...

I to je sve?...

Oba imaju 75Hz i Freesync, jedina razlika je izgleda zakrivljen ekran i bolje postolje (podesivo po visini) kod 29UC88-B

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
17 godina
Koji monitor kupiti

Mišljena sam da za 29" UW monitor nije potrebno davati toliko više novca za zakrivljeni ekran! 34" da, ali 29" ne...

Stalak po visini je odlična stvar zato ću ja kupit nosač

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav, moze preporuka za monitor od 27" (16:9) 1080 p, do 2500 kn.

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
XXX kaže...

A neki dan ga ja platio 2400

11 godina
neaktivan
Jbg tako ti je to, x puta mi se dogodi da nešto kupim, a za dva dana akcija. Uglavnom monitor je odličan, jedine dvi mane su materijali od kojih je izrađen i ima malo glowa na crnoj podlozi, ali za te pare best buy.
15 godina
molnyi kaže...
TexW kaže...
molnyi kaže...
XXX kaže...

I to je sve?...

Šta god uzimao NI ZA BOGA U EDIGITAL! To je takav užas da ti zlo dođe.

17 godina
https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 17:59 (rambox).
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Planiram uzeti monitor 24" za gaming, budget je do 1300kn.

Zasada mi se najviše sviđa AOC I2481FXH  i vjerojatno cu njega uzeti,ali cisto da provjerim da li imate kakav bolji prijedlog i zasto?

https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Racunala-i-periferija-Monitori/LED-23%2C8"-I2481FXH/p/L007QXS

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav! Preporuka monitora za gaming, cijena oko 1000kn. Dvoumim se između ova dva Monitor 23.6" LED ACER V246HQLAbd, UM.UV6EE.A01, IPS, 6ms i Benq GW2470H 24" LED Monitor AMWA+ , a može i neki drugi u tom rangu. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Molim vas za preporuku gaming monitora do 3000 kn, dali postoji bolja kupnja od Benq xl2720z ili trebam mozda uzeti u obzir 21:9 format?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

nadam se da cu dobit odgovor i da nisam fulao temu.

imam monitor acer RT240Y

pise da je 1920x1080 rezolucija.

a ja u iggrama mogu izabrat 2560x1440 rezoluciju? kako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

imam monitor acer RT240Y

monitor ne može prikazati više piksela nego što može tako da je ta mogućnost u igri zapravo nebitna. 

11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

imam monitor acer RT240Y

Moguće da ti je u crimsonu aktivirana virtualna rezolucija. Ona omogućava da izabereš višu rezoluciju nego što monitor podržava pa je onda "simulira".

yalpsid kaže...

Molim vas za preporuku gaming monitora do 3000 kn, dali postoji bolja kupnja od Benq xl2720z ili trebam mozda uzeti u obzir 21:9 format?

21:9 je odlična stvar, pogotovo ako ga trebaš za posao, a kao što je netko u ovoj temi spomenuo, trenutačno možeš dobiti odličan LG 29UM68 za 2000 kn, što je odlična cijena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 21:06 (Domdom32).
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Poštovanje, zanima me zašto neki spominju da se ne naručuje sa E-digitala, zapravo svi samo negativna iskustva imaju o toj web trgovini a tu se najviše preporuča LG 29" UWHD monitor kao best buy baš iz te trgovine. Naručiti ga onda ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina
prasac kaže...

Pozdrav! Preporuka monitora za gaming, cijena oko 1000kn. Dvoumim se između ova dva Monitor 23.6" LED ACER V246HQLAbd, UM.UV6EE.A01, IPS, 6ms i Benq GW2470H 24" LED Monitor AMWA+ , a može i neki drugi u tom rangu. hvala

Gospon "pajcek" izaberite Benq monitor i to je to.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji monitor kupiti

Treba mi sto prije novi monitor,  najvise za gaming. Ako moze neki best buy za gaming do 1500kn, mislim da se moze naci solidan monitor :) 

0 0 hvala 0
15 godina
Vidim da se ovaj benq od 24" preporuca kao BB do 1000 kn. Ima nesto bolje do max. 1300 kn?!
Treba mi za 2. Racunalo koje je na putu. Iskljucivo za surfanje i filmove, te svakodnevan rad (gaming nista). Na "primarnom" PCu imam spojen LG 23ea63. Stvarno sam s njime zadovoljan, i nebi isao preko 24"... Takoder, LG mi se svida i po izgledu. Paneli su "skriveni" tako da ugasen, kao da nema okvira!
Koliko je benq bolji/losiji od tog mog LGa, posto nisam znalac neki za monitore?!
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Vidim da se ovaj benq od 24" preporuca kao BB do 1000 kn. Ima nesto bolje do max. 1300 kn?!
Treba mi za 2. Racunalo koje je na putu. Iskljucivo za surfanje i filmove, te svakodnevan rad (gaming nista). Na "primarnom" PCu imam spojen LG 23ea63. Stvarno sam s njime zadovoljan, i nebi isao preko 24"... Takoder, LG mi se svida i po izgledu. Paneli su "skriveni" tako da ugasen, kao da nema okvira!
Koliko je benq bolji/losiji od tog mog LGa, posto nisam znalac neki za monitore?!

Sve ti pise i sve preporuceno, svi monitori u tom rangu cijena su tu negdje, tesko ces za 300 vise kuna dobiti nesto bas tak bolje.
Uglavnom sto se tice ovog navedenog da ti treba za surfanje i filmove, te svakodnevni rad tu najbolje pase benq zbog AMVA panela,
koji je bolji za filmove zbog boljeg kontrasta, bolje crne i sto nema bleedinga i ips glowa.  
Jedino za 1500 kuna imas 27 incni AMVA benq EW2750ZL, ako zelis veci ekran. Sto bi ja preporucio pogotovo za gledanje filmova. 
Stvar je na tebi sto preferiras.

11 godina
neaktivan
Iako je Samsung boljeg dizajna, može se podešavat po visini, u nedavnom BUG-u je na testu bolje prošao par godina stariji model, ASUS. Sad ajde ti budi pametan pri izboru...
11 godina

Bas i nema nist bolje, osim ako pucas na FreeSync monitore. Zasto uopce mjenjas taj monitor? BenQ ima bolju razinu crne boje, nema IPS glow te rijetko dolazi sa backlight bleedom. To bi bilo to. Ne vidim cemu mjenjati, ako si zadovoljan monitorom.

Sad vidjeh da je danny odgovorio isto..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 16:43 (The_Fichek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice